יום שבת, 27.12.2025 שעה 16:59
ליגת ווינר סל 25-26
20817-89411הפועל העמק
19805-95110מכבי ת"א
18675-8139הפועל ת"א
17827-82910הפועל חולון
16774-82910הפועל ירושלים
16920-96010בני הרצליה
16872-91010עירוני קריית אתא
14846-82010עירוני רמת גן
14876-83810הפועל ב"ש/דימונה
14923-84911עירוני נס ציונה
13865-80710מכבי ראשל"צ
12864-79810מכבי רעננה
12823-71610הפועל גליל עליון
12958-83111אליצור נתניה

קטש: מאמין שלורנזו יוכל לשחק נגד ירושלים

מאמן מכבי ת"א דיבר לאחר הניצחון על רמת גן: "עברנו חודש חריג מבחינת עומסים, אבל צריך לשים את זה בצד. תמיר בלאט: "כיף להרגיש את ההיכל סוף סוף"

|
עודד קטש (ראובן שוורץ)
עודד קטש (ראובן שוורץ)

מכבי תל אביב אירחה הערב (שלישי) את עירוני רמת גן בליגת ווינר סל. לאחר שלושה וחצי רבעים צמודים, הצהובים הצליחו לברוח בדקות ההכרעה ולסגור סיפור בדרך לניצחון 75:92.

עודד קטש דיבר בסיום ההתמודדות: “כל יומיים משחק, זה לא פשוט. אני חושב שעלינו באנרגיות טובות והתחלנו את המשחק דווקא טוב. הבעיה היום הייתה בהתקפה, איבדנו 11 כדורים בחצי הראשון, מה שבעצם מנע מאיתנו לרדת להפסקה בפלוס 10-15. גם לא יום קליעה גדול שלנו, אבל זה כבר דברים שאי אפשר לשלוט עליהם. בסך הכל היו פוזישנים הגנתיים גדולים, עצרנו אותם מתחת ל-80 נקודות ובסוף פשוט שחקנו יותר נכון התקפית. האנרגיות של הקהל ולחזור הביתה גם עזר”. 

המאמן התייחס גם לרכש החדש ג’ו תומאסון: “בלט לי לטובה הדברים שאנחנו יודעים שהוא מביא אותם. הוא תחרותי ולא מפחד. הוא לא הכי גדול וחזק, אבל משחק עם לב גדול. הוא מבין את המשחק, השתלב מאוד מהר וזו הסיבה שהבאנו אותו, לקבל דקות ולהוריד עומס מאחרים”.

גג'ו תומאסון בפעולה (ראובן שוורץ)

“אני מאמין ומקווה שלורנזו בראון יוכל לשחק”, התייחס קטש למשחק הקרוב נגד הפועל ירושלים. “זה לא באמת חשוב באיזה מצב אנחנו מגיעים, מן הסתם אנחנו לא בשיא שלנו. שחקנים עברו חודש חריג מבחינת עומסים, אבל צריך לשים את זה בצד. יש לנו מחר יום חופש, אחרי זה נתכונן, יהיה משחק קשה”. 

תמיר בלאט, שרשם משחק נהדר עם 18 נקודות התייחס להופעה שלו: “אני מנסה פשוט להמשיך להיות אני. יש ימים שהולך יותר ויש ימים שהולך פחות. אני לא מוותר ועושה את הכי טוב שלי בכל משחק. אני שמח שהיום זה בא לידי ביטוי. מאיפה הביטחון? זו שנה עשירית שלי כבר, אני בן 26, יש לי קצת ניסיון. אני מאמין בדרך שלי, אני רוצה ליהנות מהמשחק כמה שיותר. שמח שהיום קלעתי ושחקי טוב. הלוז שלנו מאוד קשה. שישי ירושלים כבר”.

עוד הוסיף בלאט: “שנה ראשונה במכבי זה אף פעם לא קל. שנה לא רגילה, עברנו לבלגרד עם כל מה שקרה במדינה שמח לחזור לארץ ולהרגיש את ההיכל סוף סוף. הייתי פה כשהייתי ילד ועכשיו יש לי את הזכות לשחק. הלו”ז הצפוף? מאוד קשה. מרגיש פיזית את העומס. צריך לשמור על הגוף, יש לנו צוות רפואי מצוין שדואג לנו”.

רומן סורקין ותמיר בלאט שמחים (ראובן שוורץ)רומן סורקין ותמיר בלאט שמחים (ראובן שוורץ)

“התוצאה משקרת מצד אחד, אבל מצד שני הגיע להם לנצח”, אמר שמוליק ברנר, מאמן ר”ג . “הם היו יותר אינטנסיביים מאיתנו למשך 40 דקות וזה שיעור מצוין בשבילנו. אנחנו שווים הרבה יותר מזה וזה קצת מתסכל. הרבע השלישי מתסכל כי עשינו כמה עבירות לא מחויבות וזה החזיק אותם במשחק. זה היה בדיוק הזמן שרצינו לעשות ריצה ולפתוח פער, שהיינו צריכים ברבע הרביעי כדי לשמור את זה צמוד עד הסוף. מצד אחד הרבה דברים טובים, מצד שני אף פעם לא כיף להפסיד. נישאר עם המחמאוצ להיום, אנחנו עם הראש למעלה וקדימה” 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */