יום חמישי, 18.12.2025 שעה 10:48

מפתיע: סבה דבש חתם לחודשיים במכבי ת"א

על רקע המלחמה והשאלתם של מספר שחקנים, המצליב הוותיק מצטרף לדאבליסטית בצהוב. וגם: משחק הפתיחה ביום שלישי מול הפועל כפ"ס והמחווה למען החטופים

|
מכבי כדורעף  (רינת ורדי)
מכבי כדורעף (רינת ורדי)

מכבי יעדים תל אביב, הדאבליסטית בכדורעף, צירפה לשורותיה היום (ראשון) את המצליב הוותיק סבה דבש (37, 1.94 מטר) בהסכם לתקופה של חודשיים. דבש שאימן בעונה שעברה את נשות הפועל כפר סבא והוביל אותן לזכייה באליפות המדינה לא שיחק בליגה בעונה שעברה.

ב-2021/2022 שיחק במדי מטה אשר עכו וקודם לכן שיחק מספר שנים בכפר סבא. במקביל להשתלבותו כשחקן במכבי יעדים תל אביב הוא ימשיך לאמן את קבוצת הנשים של הפועל כפר סבא. 

הקבוצה בצהוב תפתח את העונה החדשה במשחק ביתי, ביום שלישי הקרוב נגד הפועל כפר סבא (19:00), כאשר על פי הוראות פיקוד העורף יורשו להיכנס לאולם עד 100 איש והקבוצה מנהלת רישום מוקדם בפייסבוק שלה.

סבה דבש (מכבי ת"א)סבה דבש (מכבי ת"א)

על רקע המצב, המשחק יעמוד בסימן הזדהות עם המאבק של משפחות החטופים להחזרת בני המשפחות. הקבוצה תארח את משפחתו של החטוף עומר שם טוב שהיה בין משתתפי המסיבה ברעים ונחטף. בנוסף, על 240 כיסאות באולם בהדר יוסף יונחו תמונות של החטופים ושחקני הקבוצה יעלו לפרקט בחולצות מיוחדות לציון ההזדהות עם מאבק המשפחות.

כזכור, מכבי השאילה מספר שחקנים לתקופה הקרובה, ובראשם הכוכב הגדול שצירפה הקיץ – אדסון ולנסיה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */