סיטי והקטלונים סיכמו, המגן ינחת בלילה ויחתום על השאלה עם אופציה. פוצ'טינו מתעניין בשחקני ההתקפה של הקטלונים, יונייטד הגישה הצעה על אלונסו

חלון ההעברות של הקיץ ממשיך בכל הכוח, כאשר הדיווחים והשמועות על העסקאות שצפויות לצאת אל הפועל זורמים בתקשורת העולמית, ואנחנו ממש בימים האחרונים. בכל יום נביא לכם כאן ב-ONE את כל העדכונים החמים מהשוק העולמי – הספקולציות, ההחתמות והשחרורים.
# עסקת ז’ואאו קאנסלו לברצלונה בדרך לסגירה. פבריציו רומאנו מדווח כי אחרי מו”מ ארוך, הושג הסכם בין מנצ’סטר סיטי והקטלונים לגבי הפורטוגלי, שאמור לנחות הלילה בברצלונה ולחתום על חוזה בהשאלה עם סעיף אופציית רכישה.
João Cancelo to Barcelona, here we go! Manchester City and Barça are finally exchanging documents right now to get the deal signed today #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 28, 2023
João, prepared to travel to Barcelona tonight.
Loan deal with buy option clause included.
…it was just matter of time. pic.twitter.com/86HuwlwxLd
# עדיין בברצלונה: מנצ’סטר יונייטד שדרגה את הצעתה על מרקוס אלונסו ומעוניינת כעת להחתים את המגן השמאלי ששיחק בעבר בצ’לסי על השאלה לשנתיים, עד תום חוזהו ב-30 ביוני 2025. כעת, ההחלטה נמצאת בידיים של השחקן.

# ב’דיילי מייל’ דווח שצ’לסי בוחנת את צירופם של ראפיניה ופראן טורס מברצלונה כדי לחזק את החלק הקדמי שלה, כשתיתכן פנייה של הבלוז לקטלונים בשעות הקרובות. פראן וראפיניה, שמתקשים לתפוס מקום של קבע בהרכב של צ’אבי, מעניינים את המאמן החדש של הלונדונים, מאוריסיו פוצ’טינו. עדיין אין הצעה רשמית על הפרק, כשבארסה לא שוקלת כרגע את מכירת השניים, שגם לא מעוניינים לעזוב את הבלאוגרנה. עם זאת, אם תגיע הצעה טובה על טורס, דעתה של ברצלונה עשויה להשתנות, כשלגבי הברזילאי צ’לסי כזכור הביעה עניין גם בקיץ שעבר.

# הוגו אקטיקה מועמד מוביל להגיע לפרנקפורט כדי להחליף את רנדל קולו מואני, שנמצא בדרכו לפאריס סן ז’רמן. הגרמנים יקבלו את אקטיקה “במחיר מיוחד” ועוד סכום שיכול להגיע לכ-80 מיליון אירו בתמונה לסקורר שלהם. שחקן פ.ס.ז’ מוגדר כדמות מפתח בהשלמת העסקה בימים הקרובים, כאשר הוא עדיין לא נתן אור ירוק למעבר. ההצעה האחרונה של פאריס עמדה על 70 מיליון אירו ועשרה נוספים בבונוסים.
❗️ Hugo #Ekitike is the top candidate for @Eintracht to replace Kolo Muani! #SGE
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 27, 2023
➡️ #PSG has many offers for the player but they have rejected all of them yet - as he should join #SGE!
➡️ Eintracht will receive a special price for Ekitike + package of €80m for RKM as… pic.twitter.com/zlE3OwAeFA
# עוד בפ.ס.ז’, הקבוצה צפויה להגיש הצעה בגובה 25 מיליון אירו לפ.ס.וו איינדהובן עבור יוהאן בקאיוקו, כשההולנדים דורשים 30 מיליון אירו ובונוסים. אלופת צרפת עדיין מעוניינת בבראדלי ברקולה מליון, שעשוי להגיע בהשאלה עם חובת רכישה, אך הקבוצה של לואיס אנריקה כאמור שוקלת אופציות נוספות.

# האם באיירן מינכן ומנצ’סטר יונייטד רוקמות טרייד? על פי דיווח שהתפרסם ב’בילד’, הבווארים מעוניינים בקשר השדים האדומים, סקוט מקטומיניי, שעשוי להגיע בהשאלה. מי שאמור לעשות את הדרך ההפוכה הוא ראיין חראבנברך, שממעט לשחק אצל אלופת גרמניה.

# רומא רוצה להשלים את עסקת רומלו לוקאקו היום, לא תהיה חובת רכישה מצ’לסי.

# לאציו צפויה להשלים בקרוב את עסקת מתאו גונדוזי ממארסיי. הוא יגיע בהשאלה תמורת מיליון אירו וחובת רכישה בגובה 12 מיליון אירו, בנוסף לחמישה מיליון אירו בבונוסים.

# ברצלונה וסביליה בשיחות מתקדמות בנוגע להעברתו של קלמן לנגלה, שכבר שיחק אצל האנדלוסים בעבר. הבלם הצרפתי רואה בעין יפה חזרה לאקסית בהשאלה והקבוצות דנות בנוגע למשכורת הגבוהה שלו (16 מיליון אירו ברוטו) כשהשאלה היא כמה כל צד ישלם. הצרפתי ששיחק בעונה שעברה בהשאלה בטוטנהאם חתום אצל אלופת ספרד עד 2026.
El central ve bien volver al club hispalense y la negociación progresa a la espera de acabar de concretar el reparto de la ficha del jugador
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) August 27, 2023
✍️ @martinezferran https://t.co/y9GxrkgVU5