יום חמישי, 25.12.2025 שעה 22:41

קצב של צמרת: 90 דק' ללביא בניצחון גמבה אוסקה

הקשר הישראלי במשחק טוב עזר לקבוצתו שעלתה למקום ה-13 בזכות 1:3 מול קאשיווה מהתחתית. אוסקה השלימה ניצחון שישי בשבעת המשחקים האחרונים בליגה

|
נטע לביא  (האתר הרשמי של גמבה אוסקה)
נטע לביא (האתר הרשמי של גמבה אוסקה)

לאחר פתיחה מקרטעת לעונה בליגה היפנית נראה כי גמבה אוסקה ונטע לביא הפכו לקבוצה אחרת לחלוטין. הישראלי (שהשלים 90 דקות) וקבוצתו רשמו הערב (ראשון) ניצחון נוסף כשגברו 1:3 על קאשיווה מתחתית הליגה. למעשה, אוסקה השלימה ניצחון שישי בשבעת המשחקים האחרונים בליגה והמשיכה להציג קצב צבירת נקודות של קבוצת צמרת.

כבר בדקה העשירית של המשחק כבש דוואן את שער היתרון של קבוצתו עם בעיטה שטוחה וחדה מקצה הרחבה, אך בדקה ה-22 מאו הוסאיה ניצל חוסר ריכוז בהגנת המארחת וקבע 1:1.

דקה בלבד מפתיחת המחצית השנייה היתרון חזר לגמבה אוסקה כשריוטארו משינו הפציץ מחוץ לרחבה עם כדור אדיר שנעצר רק ברשת, כשבדקה ה-65 קייה שיהאשי השאיר את קאשיווה ב-10 שחקנים ואיפשר לחואן אלאנו לכבוש מהנקודה הלבנה בדקה ה-67 ולקבוע 1:3 בסיום.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */