אסי ממן
|

אוהדי מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)
בצל ההכנות למשחק החמישי של סדרת הגמר שיכריע מי תהיה אלופת המדינה, בהנהלת איגוד הכדורעף נערכים כבר ליום שאחרי המפגש בין מכבי תל אביב להפועל מטה אשר/עכו שיתקיים היום (שבת) ב-17:00 בהדר יוסף. בכוונת האיגוד לבדוק האם ניתן להעביר החלטה נגד תופעת רעולי הפנים ביציעים.
הנהלת איגוד הכדורעף תתכנס ב-1 במאי, כלומר אחרי סדרת הגמר, כאשר על השולחן נמצאים כמה נושאים. ראשית, יתקיים דיון בנוגע להתפרעות האוהדים של מכבי תל אביב מהמשחק הראשון בסדרת הגמר, כאשר הנהלת האיגוד תבדוק האם ניתן למנוע מרעולי פנים להיכנס למשחקים.
בכוונת האיגוד להעביר החלטה בדבר איסור כניסה לאוהדים חובשי מסיכות. מי שצפוי להוביל את הדיון הוא היועץ המשפטי של האיגוד, עו”ד איל יפה, שיבדוק האם ניתן להצביע על החלטה שלא יהיו יותר רעולי פנים במגרשים. יו”ר האיגוד אשר קסו ישמע את הנוכחים ולאחר מכן תתקבל ההחלטה כיצד לעשות זאת, אם בכלל.
בנוסף, ההנהלה תאשר את מנכ”ל אגודת מכבי תל אביב ליאון ישראלי כחבר הנהלה, במקומו של יו”ר קבוצת הכדורעף אסף ליבר, לאחר שזה טען בבית הדין כי הוא לא מכהן כחבר הנהלה והפתיע את הנוכחים באמירותיו משום שהוא כן היה רשום כחבר הנהלה באותה עת. אלא שליבר הוסר מקבוצת הווטסאפ של הנהלת האיגוד ב-14 בנובמבר ולטענתו הוא אינו חלק ממנה כבר תקופה.