יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:11

גנבה את הביתיות: 87:89 לפרטיזן על ריאל מדריד

סל ניצחון ענק לקווין פאנטר, שהוביל את הקלעים עם 26 נקודות, העניק לאוברדוביץ' יתרון 0:1 בסדרת רבע גמר היורוליג, 6 נק' לים מדר. בחמישי: משחק 2

|
קווין פאנטר  (הטוויטר של פרטיזן בלגרד)
קווין פאנטר (הטוויטר של פרטיזן בלגרד)

בזמן שמכבי תל אביב רשמה ניצחון גדול במונאקו, גם פרטיזן בלגרד הצליחה לגנוב את הערב (שלישי) הביתיות בסדרת רבע גמר היורוליג כשגברה 87:89 על ריאל מדריד במשחק מספר 1.

החבורה של ז’ליקו אוברדוביץ’ כבר הייתה בפיגור שבע באמצע הרבע האחרון, אך הראתה אופי והצליחה לחזור למשחק, כשבדקות הסיום שלשה ועבירה של קווין פאנטר הפכה את התוצאה. גבריאל דק עוד ייצר נקודות גדולות בצד השני שהעניקו לריאל את היתרון, אך שלשה ענקית של פאנטר, כשנייה לסיום המשחק, הכריעה את ההתמודדות והעניקה לסרבים ניצחון 87:89.

בגזרה הישראלית, ים מדר קיבל דקות רבות מאוברדוביץ’, כולל במאני טיים של המשחק, והחזיר עם שש נקודות. פאנטר היה הקלעי המוביל עם 26 נקודות, כשבצד השני 24 נקודות של גבריאל דק לא הספיקו. לקבוצות יש כעת פחות מ-48 שעות לנוח כשכבר ביום חמישי הן ייפגשו למשחק מספר 2.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */