דיווח: הצרפתים יצאו מהמרוץ אחרי שהציעו 58 מיליון אירו על הכישרון ו-35 מיליון על אסטבאו בן ה-15, ונתקלו בסירוב של פלמייראס. העסקה תושלם בקרוב

אחרי ויניסיוס ורודריגו, נראה שזו שאלה של זמן עד שכישרון ברזילאי נוסף יחתום בריאל מדריד. מדובר כמובן על אנדריק בן ה-16 שהולך ומתקרב לבלאנקוס בצעדי ענק. הם רוצים לסגור את העסקה בהקדם והמו"מ בשלב מתקדם על סכום של 60 מיליון אירו בנוסף למסים שתקבל פלמייראס. הסכום הכללי של העסקה יעמוד על 72 מיליון אירו, כך לפי דיווח של העיתונאי פבריציו רומאנו.
אנדריק עצמו כבר סיכם את תנאיו בריאל והצדדים דנים על החוזים והמסמכים הרלוונטיים הדרושים כדי להשלים את העסקה. לא מעט מועדונים הביעו עניין בכישרון הברזילאי מאז שפרץ לתודעה במולדתו, אבל צריך לקרות משהו יוצא דופן כדי שהוא לא יחתום בריאל והתכנון הוא להכריז על העסקה בקרוב.
אחד מאותם מועדונים שנאלצו לוותר על אנדריק הוא פ.ס.ז'. לפני מספר ימים קבוצת הכוכבים הציעה לפלמייראס 58 מיליון אירו אחרי ששוחחה עם החלוץ על תנאיו. כמו כן פ.ס.ז' הציעה 35 מיליון אירו על אסטבאו בן ה-15, כישרון נוסף מפלמייראס, אך המועדון הברזילאי דחה את ההצעה ולבסוף פ.ס.ז' יצאה מהמרוץ להחתמת אנדריק.
EXCL: Paris Saint-Germain LEAVE the race for Endrick #PSG
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 6, 2022
Few days ago, PSG offered €58m to Palmeiras after discussing terms with Endrick.
❗️ PSG also offered €35m for Estevão (2007).
Total: €93m.
Palmeiras president rejected — PSG withdrawn the bid and left the race. pic.twitter.com/7JDuHy7BRv
חשוב לציין שגם אם העברתו תיסגר באופן סופי, אנדריק יוכל לחזק את ריאל רק כשהוא יהיה בן 18 (מיולי 2024). לאחרונה גם דווח שהברזילאי לא רוצה להגיע לבלאנקוס ביחד עם ארלינג הולאנד ונראה שבמדריד נענו לדרישה.