מערכת ONE
|

צ'אבי (רויטרס)
ברצלונה אמנם נכנעה 2:0 לבאיירן מינכן בליגת האלופות, אך בכל הקשור לליגה הספרדית החבורה של צ’אבי משדרת עסקים כרגיל. הבלאוגרנה ניצחו הערב (שבת) ללא קושי 0:3 את אלצ’ה ועלו באופן זמני לפסגת הטבלה.
רוברט לבנדובסקי אמנם כבש צמד, אך מי שגנב את ההצגה היה דווקא אלכס באלדה הצעיר שגנב את ההצגה עם שני בישולים. צ’אבי פרגן למגן: “זה לא מפסיק להפתיע שבחור בגילו של באלדה משחק כמו שהוא משחק. הוא הולך לתת לנו הרבה, היכולות הפיזיות שלו פשוט ברבריות”.
המאמן עבר מלשבח את המגן למילים חמות על לבנדובסקי ואוסמן דמבלה: “הופתעתי מהצד האנושי של לבנדובסקי, הוא מאוד צנוע ויש לו הרבה מחויבות ורעב. דמבלה היה מקצוען. הוא ישן מעט מאוד היום, שאלתי אותו מה שלומו והוא אמר שהוא רוצה לשחק. הוא תמיד רוצה לשחק”.
אלכס באלדה (רויטרס)עוד הוסיף צ’אבי: “הצד ההגנתי מאוד חשוב. כולם מרוכזים, עובדים ולוחצים. אני מסכים שיש לנו סגל מאוד שלם. כולם מתאמנים היטב ומוכנים כשהקבוצה צריכה אותם. זו שנה יוצאת דופן עם לוח שנה עמוס ואנחנו צריכים את כל הקבוצה”.
לבנדובסקי חגג, גולאסו לממפיס. 0:3 לבארסה