אסי ממן
|

מכבי ת"א כדורעף (צילום פרטי) (איטן דהן)
צעד מיוחד של קבוצת כדורעף ישראלית. מכבי תל אביב השיקה היום (שני) חנות למכירת מוצרים עבור אוהדי הקבוצה. זוהי קבוצת הכדורעף הראשונה שעושה זאת כאשר החנות שהקימה היא אינטרנטית.
הקבוצה תתמודד מחר מול הפועל כפר סבא בקרב מעניין, לאחר ששתי הקבוצות השיגו ניצחונות קלים על מ.ס עיילבון ומכבי אשדוד. ל-ONE נודע כי מכבי תל אביב הצליחה לשמור על אחד מהכוכבים שלה בשבוע האחרון, קייל אנסינג, לאחר שסירבה להצעה עליו.
קייל אנסינג ושחקני נבחרת ארה"ב (רויטרס)המצליב שהיה בסגל האולימפי של נבחרת ארצות הברית, היה מבוקש לאחרונה על ידי קבוצות באירופה, כאשר מכבי תל אביב קיבלה פנייה מקבוצת טור הצרפתית לגביו, אך היא דחתה אותה משום שמדובר באחד מהשחקנים המרכזיים בשורותיה.
אנסינג הבהיר לאנשי הקבוצה כי הוא מרוצה בישראל, ומאחר ואין חלופות ראויות בשוק, הוחלט לסרב להצעה כך שהוא ימשיך בצהוב עד תום העונה. במכבי תל אביב מעריכים כי בעונה הבאה, אם יחפוץ בכך, הוא יוכל לעבור לליגה חזקה יותר מאחר ומדובר בשחקן איכותי בן 24.