איציק כלפי
|

אלונה ברקת ושלום נעמן (האתר הרשמי של הפועל ב"ש)
הפועל באר שבע ממשיכה להתכונן לעונה הקרובה, ולצד שחקני הרכש החדשים האדומים הודיעו היום (ראשון) על המשך שיתוף הפעולה עם חברת “מחסני השוק”, שתהיה הספונסרית המובילה של המועדון בעונה השנייה ברציפות.
במסגרת ההסכם, לוגו הרשת יתנוסס על המדים הרשמיים החדשים של הקבוצה, מלבד המשחקים שייערכו בשבת, בהם לא יופיע שם הרשת על מדי הקבוצה. חברת הקמעונאות תהיה אחראית על הזנת שחקני הקבוצה בליווי תזונאית המועדון, דרך רשת האוכל הביתי שלה, “המטבח של ג’ולי”.
שחקני הפועל באר שבע עם הלוגו של מחסני השוק על המדים (מרטין גוטדאמק)נשיאת הפועל באר שבע, אלונה ברקת: “שמחים להמשיך עונה נוספת יחד עם נותנת החסות הראשית שליוותה אותנו בעונה החולפת. משפחות נעמן וכהן חולקות ערכים משותפים עם המועדון של עבודה קשה, צניעות, מסירות וכמובן גאווה באר שבעית. אני מודה להם על התמיכה והמשך שיתוף הפעולה בדרך בה אנו מאמינים ומאחלת לכולנו עונה מוצלחת ומרגשת”.
מוגזם? יונתן כהן מקעקע את גביע המדינה