מערכת ONE
|

מרוץ עמותת "אתגרים" (צילום: דרור קרפ)
עמותת "אתגרים", שמטרתה לחזק, לשקם ולתמוך באנשים עם מוגבלות באמצעות פעילויות ספורט מסוגים שונים, קיימה בסוף השבוע האחרון מרוץ ראשון מסוגו בכל רחבי הארץ תחת הנחיות הקורונה, במסגרתו הזונקו באותה שעה, מאות רצים, מכל רחבי הארץ: גליל עליון, כרמיאל, עכו, חיפה, כפר סבא, תל אביב, הוד השרון, ירושלים, רחובות, קבוצת יבנה, באר שבע, קריית גת, כך אמר אבנר בלנקאי, מנכ"ל עמותת אתגרים.
למרוץ האביב הראשון של העמותה הגיעו למעלה מ-600 רצים ורצות מקהילת אתגרים, הבנויה מאנשים עם צרכים מיוחדים ממגוון רחב של צרכים וגילאים. "אנו בכל השנה עובדים ומאמצים את ערכי הספורט האתגרי במטרה לחזק את הביטחון הפיזי והמנטלי של האנשים עם הצרכים המיוחדים".
מרוץ עמותת "אתגרים" הראשון מסוגו בקורונהמלבד הרצים המיוחדים השתתפו במרוץ גם חברים, מתנדבים, בני ובנות שנת שרות ושרות לאומי, עובדים במטה ובשטח ותורמים/שותפי העמותה.המשתתפים יצאו בשעה שמונה וחצי בבוקר למרוץ במתכונת עשה כמיטב יכולתך" שנמשך כשעה. "חלק רצו, חלק הלכו, חלק נסעו על כיסאות גלגלים תוך מחשבה בקרב הרצים שסיום המרוץ מבחינתם הוא אושר עילאי" מסכם מנכ"ל העמותה.