יום רביעי, 14.01.2026 שעה 22:30

"בשיאו, גארת' בייל הבריק כמו רונאלדו ומסי"

רוי קין התייחס למצבו של הוולשי, שלא מקבל דקות בטוטנהאם ורשם 10 הופעות אצל מוריניו: "הוא רחוק מאוד ממה שהיה, לא רואה אותו חוזר לרמה המוכרת"

|
גארת' בייל מאוכזב (רויטרס)
גארת' בייל מאוכזב (רויטרס)

אחרי תקופה ארוכה בה לא קיבל קרדיט בריאל מדריד וגם סכסוך מתוקשר עם האוהדים והמאמן זינדין זידאן, גארת’ בייל חזר בקיץ האחרון לטוטנהאם. תחילה נראה היה כמו שילוב מושלם עבור הצדדים, אך הוולשי מתקשה לקבל דקות גם אצל ז’וזה מוריניו.

בייל רשם 10 הופעות בלבד בהן כבש שני שערים. תחילה חווה פציעה בברכו שהותירה אותו מחוץ לסגל, אך גם לאחר שחזר המשיך לשבת על הספסל כשהמאמן הפורטוגלי פתח איתו רק פעם אחת בלבד בליגה.

מי שהתייחס לנושא הוא רוי קין, שחקן מנצ’סטר יונייטד לשעבר וכיום פרשן טלוויזיה, שסיפר: “אני לא רואה את בייל חוזר לרמה המוכרת, השחקנים המובילים צריכים להראות את זה כל שבוע מחדש, הוא רחוק מזה. בשיאו בייל הבריק כמו כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי”.

נצמדה לאתלטיקו: בנזמה להט ב-1:3 של ריאל



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */