יום שני, 22.12.2025 שעה 16:52
ליגת ווינר סל 25-26
19805-95110מכבי ת"א
18675-8139הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
16736-7479הפועל חולון
15800-8439עירוני קריית אתא
14838-8699בני הרצליה
14705-7299הפועל ירושלים
14876-83810הפועל ב"ש/דימונה
13865-80710מכבי ראשל"צ
13835-76610עירוני נס ציונה
12775-7379עירוני רמת גן
12864-79810מכבי רעננה
11740-6459הפועל גליל עליון
11858-76210אליצור נתניה

לאומי נסער לאחר ההפסד, גורקה: רוצה לחבק אותו

הגארד פספס זריקת עונשין מכריעה ב-85:84 לראשל"צ ברבע גמר הגביע והתקשה לדבר. המאמן: "רציתי שיקלע לא בשבילנו, אלא בשבילו", דונלדסון נפצע וייבדק

|
שחקני בני הרצליה בהלם (נעם מורנו)
שחקני בני הרצליה בהלם (נעם מורנו)

אכזבה כזו לא חוו בהרצליה כבר הרבה זמן. על אף משחק הקרבה אדיר, עם שבעה שחקנים בלבד ברוטציה של מיקי גורקה, הקבוצה היחידה מהליגה הלאומית במעמד רבע גמר גביע המדינה הציגה משחק הקרבה יוצא דופן ואף הובילה לפרקים על מכבי ראשון לציון הפייבוריטית מליגת ווינר סל, אבל סיום טרגי הפסיד לה אמש (ראשון) את המשחק עם 85:84 דרמטי.

אור לאומי יכול היה להיות הגיבור של ההרצליינים כשנשלח לקו העונשין לשלוש זריקות אחרי שנעשתה עליו עבירה עם הבאזר. בשתיים הראשונות שלו לאומי דייק ונותרה לו זריקה אחרונה ומכרעת שיכולה הייתה לשלוח את המשחק להארכה, אבל הגארד הצעיר לא עמד בלחץ והפסיד במו ידיו את ההתמודדות, על אף שסיפק משחק ענק עם 21 נקודות.

אור לאומי על קו העונשין (נעם מורנו)אור לאומי על קו העונשין (נעם מורנו)

לאחר הבאזר שנעל את המשחק קשה היה שלא להבחין בהלם של השחקנים ושל לאומי במיוחד שהתקשה לדבר וירד לחדר ההלבשה נסער במיוחד. בסביבת הקבוצה ניסו לנחם אותו, אבל זו הייתה משימה לא פשוטה. “הלב פשוט יוצא אליו, זו תחושה כל כך לא נעימה, אבל זה הכדורסל אין מה לעשות”, אמרו בסביבת הקבוצה.

לא מספיק הסגל החסר, במהלך הרבע השני ג’אקים דונלדסון נפצע ולא חזר עד הסיום. ל-ONE התברר כי מדובר בפציעה בהמסטרינג, אבל השחקן יעבור עוד מספר בדיקות כדי לבדוק איזו סוג פציעה זו ולכמה זמן ייאלץ להיעדר בגינה.

גג'אקים דונלדסון זורק (חגי מיכאלי)

המאמן מיקי גורקה אמר לאחר הסיום: “משחק גדול אבל לא מספיק. אם יש דבר כזה מגיע אז הגיע לנו לעלות לחצי. עם סגל מלא אני מאמין שהיינו מעפילים. גם הפציעה של דונאלדסון בנוסף להכל, איזייאה נשאר לבד בריבאונד וזה בסוף הוכרע על ריבאונד התקפה שלהם”.

ההחטאה של לאומי מקו העונשין: “אני רק רוצה לחבק את אור. רציתי שהוא יקלע, לא בשבילנו אלא בשבילו, הייתי בסיטואציה כזו בתור שחקן, אני בטוח שהוא יקח את זה בתור השפעה חיובית”.

מיקי גורקה (נעם מורנו)מיקי גורקה (נעם מורנו)

מכת הפציעות: “חוזרים לליגה, מקווה שדונאלדסון לא ייעדר, וממשיכים להתרכז בהעפלה לליגת העל. אני מאוד אמוציונלי עכשיו, לא בגללי, כבר הפסדתי משחקים, אלא בזכות השחקנים. אמרתי להם אתמול שאנחנו ננצח וזה כואב כי זה נפל על ריבאונד או זריקת עונשין. אני אוהב את הקבוצה שלי ואת השחקנים. אני אוהב אותם”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */