יום חמישי, 18.12.2025 שעה 02:30

טרגדיה: שוער נבחרת קורסאו מת מהתקף לב

השוער ג'אירזיניו פיטר בן ה-31 מת מהתקף לב במלון לפני המשחק מול האיטי במסגרת ליגת האומות של צפון ומרכז אמריקה, שלמרות מותו הטרגי, ישוחק כרגיל

|
נבחרת קורסאו (רויטרס)
נבחרת קורסאו (רויטרס)

טרגדיה בליגת האומות של צפון ומרכז אמריקה. שוערה של נבחרת קורסאו, ג’אירזיניו פיטר, מת בגיל 31 מהתקף לב מספר שעות לפני משחקה של נבחרתו מול האיטי, שלמרות מותו, ישוחק כרגיל.

הנבחרת מהקריביים, הוכתה בתדהמה עם מותו של השוער, ששיחק בקבוצת סנטרו דומינגיטו המקומית, ואמור היה לחגוג בנובמבר הקרוב את יום הולדתו ה-32. פיטר רשם במדי נבחרתו הלאומית 12 הופעות. אגב, לפני יומיים שתי הנבחרות נפגשו בקורסאו, שניצחה 0:1. 

פיטר, שחש ברע בערב שלפני המשחק במלון מאריוט בפורט או פרינס, בירת האיטי, נמצא ללא רוח חיים בבוקר בחדרו שבמלון. על אף התדהמה והכאב הגדול, שחקני נבחרת קורסאו החליטו לשחק את המשחק מול האיטי לזכרו של חברם, שישוחק הלילה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */