דובי פיק
|

ג'ורדן לויד חודר לסל (נעם מורנו)
ימים קשים עברו על הפועל אילת, מעבר לשביתת השחקנים שהקפיאה את פעילות הקבוצה, הסתבר שהדרומיים טרם העבירו את משכורת אפריל לשחקנים הזרים, אולם מאחורי הקלעים פועלים לפתור את הסוגיה במהירות, אחרי שהערב (שבת) שרון דרוקר ערך שיחות עם כמה משחקניו.
חשוב להדגיש, כי אילת, שהייתה תחת אחריותו של מוטי אמסלם מאז עזיבתו של דורון הרציקוביץ' כבעלי המועדון, מתנהלת ברמה גבוהה בכל הקשור להעברת משכורות ומשאבים כלכליים. ONE אומנם לא יחשוף עוד אילו קבוצות בליגה מאחרות בהעברת המשכורות בתדירות מפתיע, אבל אילת אינה כזאת.
שרון דרוקר (איציק בלניצקי)בתקופה האחרונה המאמן, שרון דרוקר, נכנס לסייע בחזית הניהולית, ובשיחה הערב עם חניכיו - דימטיריוס טרידוול, ג'ורדן לויד, דרווין קיצ'ן ואריק גריפין - הובטח להם שהסוגיה תיפתר בימים הקרובים.
השחקנים, שהפגינו נאמנות גדולה למאמנם, השתתפו באימון המסכם להתמודדות מול הפועל גלבוע/גליל, אבל דרווין קיצ’ן, אקס מכבי ראשל"צ והפועל ירושלים סבל מכאבים עזים בברכו ולא שותף בהכנה וגם לא יתלבש למשחק מול הצפוניים.