ארז נעמן
|

שחקני הפועל ת"א. יש תקווה? (איציק בלניצקי)
קרן אור נוספת להפועל תל אביב? ל-ONE נודע כי שלושה משקיעים ישראלים מתעניינים ברצינות ברכישת המועדון, למדו את החומר ונמצאים בעיצומה של בדיקה מקיפה על החובות והצרכים הנדרשים. עד יום רביעי צפויה להתברר מידת הרצינות של המשקיעים והסיכויים לרכישה.
כזכור, הנאמנים של הקבוצה הודיעו ב-27 בדצמבר שלא נמצא רוכש מתאים ועל כן הקבוצה נמצאת בדרך לפירוק. כעת נראה שעדיין קיים סיכוי להצלת הקבוצה, מעבר לקבוצת הרוכשים הצרפתית עליה נחשף ב-ONE ובראשה עומד לורן שופ.
שאול קוטלר. הישועה בדרך? (נעם מורנו)רמז לכך ניתן אולי למצוא בדבריו של המאמן גיא לוזון לשחקנים לאחר האימון המסכם כי הוא מצפה שכולם יגיעו מחר ויתנו 200 אחוז מעצמם עבור המועדון והאוהדים. ״יש דיבורים על רוכש, אני עדיין מאמין שיגיע מישהו ויקנה את המועדון״, אמר לוזון לשחקניו, ״אני מצפה מכולכם להילחם עבור המועדון למרות המצב הקשה״.
המצב הכלכלי של המועדון ועתידו הצפוי ישפיע כל הליגה, שכן הורדת הפועל ללאומית תוביל להפחתת נקודות אצל שאר הקבוצות (נקודות שהושגו במפגשים הישירים מול האדומים). בנוסף, הקבוצות מחכות כדי לצרף שחקנים שישוחררו בחלון ההעברות הקרוב. לפיכך כל המעורבים בנושא מנסים לפעול במהירות האפשרית.