מערכת ONE
|

חמד. השערים שלו העלו את הנבחרת בדירוג (רויטרס)
הניצחונות הדחוקים על מקדוניה וליכטנשטיין במוקדמות מונדיאל 2018 עשו את שלהם ונבחרת ישראל טיפסה 19 מקומות בדירוג פיפ"א בדרך למקום ה-79 בעולם.
כזכור, בפעם הקודמת שהתפרסם הדירוג ישראל הדרדרה למקום ה-98, במה שהיה הדירוג הנמוך ביותר של הנבחרת הלאומית מאז נכנסה לדירוג העולמי.
למרות התוצאות השליליות במשחקים האחרונים במוקדמות המונדיאל בדרום אמריקה, ארגנטינה נשארה במקום הראשון. בלגיה ירדה למקום הרביעי, כשגרמניה עלתה במקומה למקום השני, ברזיל שלישית. קולומביה, צ'ילה, צרפת, פורטוגל, אורוגוואי וספרד משלימות את העשירייה הראשונה.
איטליה, היריבה הנוספת של הכחולים לבנים בבית, מדורגת 13. ליכטנשטיין ממשיכה להיות מדורגת נמוך, כשירדה מקום אחד ל-183. מקדוניה 155. מיד מעל ישראל ניתן למצוא את איי קורסאו ובלארוס שחולקות את המקום ה-77. בוליביה 80 ונורבגיה 81.