יום רביעי, 14.01.2026 שעה 01:44

בנות הפועל כפר סבא זכו בתואר ראשון העונה

קבוצת הכדורעף מהשרון רשמה זכייה בטורניר הרביעי על שמה של שרה אמיתי ז"ל, אחרי שהביסה בגמר את האלופה מ.כ. חיפה 0:3. עמק חפר סיימה שלישית

|
גלית דבש מקבלת את הגביע (רוני בורר)
גלית דבש מקבלת את הגביע (רוני בורר)

קבוצת הפועל כפר סבא בכדורעף נשים רשמה לעצמה אתמול (שישי) תואר ראשון לעונת המשחקים 2016/17, כאשר זכתה בטורניר ע"ש שרה אמיתי ז"ל, שניהלה את המועדון מהשרון שנים רבות. כפר סבא הביסה בגמר את האלופה מ.כ. חיפה 0:3. בנות מנשה/חדרה/עמק חפר סיימו במקום השלישי אחרי ניצחון 2:3 על מכבי רעננה.

שרה אמיתי הייתה מנהלת קבוצות הנשים והגברים של הפועל כפר סבא במשך שנים רבות וזכתה לכינוי "האמא של השחקנים". היא הלכה לעולמה בדצמבר 2012 וזו הפעם הרביעית בה מתקיים טורניר פתיחת העונה לזכרה, באולם בר לב שבכפר סבא.

כאמור, בגמר הטורניר, הפועל כפר סבא הביסה את מ.כ. חיפה בשלוש מערכות, כאשר הקבוצה מהשרון שלטה לאורך כל המשחק וניצחה 19:25, 19:25 ו-20:25. עבור האוהדים הירוקים הייתה זו הזדמנות ראשונה לצפות בשלוש הזרות החדשות של הקבוצה, האופסטר הקרואטית, מאיה בראוזר, המגישה הברזילאית מרסלינה קוררה והקבלנית מבלארוס אלינה לליוטה, אשר יחד מציבות קו קדמי גבוה.

בסיום המשחק העניקו ילדיה של שרה אמיתי, גילה וחיליק, יחד עם יו"ר המועדון גרי אברמוביץ', את הגביע לקפטנית הכפר סבאית גלית דבש.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */