דורון בן דור
|

אלי כהן (אחמד מוררה)
אחרי ההפסד המפתיע להפועל אשקלון בפתיחת הליגה, אווירה לא נעימה נרשמה באימון פתיחת השבוע של הפועל חיפה. מעבר להפסד, היכולת החלשה של מרבית השחקנים מדאיגה את המאמן אלי כהן.
האחרון קיים אסיפה במהלכה התעכב על מספר קטעי וידאו מהמשחק ואמר: "אשקלון הייתה הרבה יותר מחויבת ורצתה יותר לנצח. אני לא רוצה לראות כאן שחקנים שהמשחק עובר לידם. אני רוצה לראות יותר אגרסיביות במגרש".
השחקנים עצמם מרגיעים ומסבירים כי מדובר במעידה חד פעמית בשלב זה של העונה, בתקווה לתקן כבר במחזור הקרוב מול בני יהודה: "זה כואב ומאכזב להפסיד בצורה כזו. אסור היה לנו להיראות ככה, אבל אנחנו צריכים ללמוד מזה ולהרים את הראש כדי לנצח את בני יהודה", אמרו השחקנים. אגב, שלומי ארבייטמן לא ממש אהב את חילופו במהלך המשחק.
 |
| שלומי ארבייטמן מאוכזב (מוחמד מוררה) |
|
| |
במועדון חוששים כי ההפסד יפגע בקצב מכירת המנויים: "במקום לפתוח בניצחון ולגרום לקהל להמשיך את המגמה החיובית, עכשיו יש עצירה במכירת המנויים, וחבל", אמרו במועדון.
אושרי רואש לא התאמן בגלל פציעה. הקשר פיליפ יאזביץ' שסובב את קרסולו לפני המשחק מול אשקלון ולא היה בסגל, ייבדק במהלך השבוע וכרגע בספק למשחק הקרוב.