אסי ממן
|

משה פונטי. שואף גבוה (רדאד ג`בארה)
רגע לפני שייצאו למשחקים האולימפיים בברזיל החל מסוף השבוע הקרוב, נבחרת הג'ודו הישראלית הגיעה הערב (שני) למפגש אחרון בארץ במסעדת התרנגול הכחול בתל אביב.
למפגש הגיעו יו"ר האיגוד משה פונטי, המנכ"ל שגיא גור, המאמנים אורן סמדג'ה ושני הרשקו, המדליסט האולימפי אריק זאבי, ח"כ יואל רזבוזוב ושבעת הג'ודאים שיתחרו בריו: שגיא מוקי, אורי ששון, גולן פולק, ירדן ג'רבי, גילי כהן, לינדה בולדר ושירה ראשוני.
 |
| נבחרת הג´ודו של ישראל יחד עם אריק זאבי ויואל רזבוזוב (רדאד ג´בארה) |
|
| |
פונטי הרים כוסית עם חברי המשלחת ואמר: "אני שמח שאנחנו כאן כולנו, כל מי שעזר למשלחת להצליח וכל מי שיהיה בריו. עברנו ארבע שנים שהיו מאוד מרגשות ומדהימות מבחינת הישגים ועשייה. עשינו היסטוריה, עם אלופת העולם ירדן ג'רבי, אלוף אירופה שגיא מוקי, סגן אלוף אירופה אורי ששון ויש לנו את גולן פולק שסיים שלישי בעולם ואלו הישגים שאני לא בטוח שנעשו על ידי ענפים אחרים. אנחנו גאים בכולכם ואני מקווה שנוסיף תארים נוספים אחרי האולימפיאדה הזו".
עוד הוסיף היו"ר: "כל אחד מסוגל להגיע לתוצאה טובה בריו ולסיים בין המקומות החמישי לשביעי לכל הפחות. כולם יודעים מה הם צריכים לעשות. הוכחנו שאנחנו לא מדברים אלא עושים ונקווה שנחזור עם הישגים. להיות עם ארבע נשים במשחקים כששתיים מהן בשמינייה הראשונה זו היסטוריה אדירה של שני הרשקו וגם אורן סמדג'ה הביא שלושה מדליסטים מאליפויות אירופה ועולם, כך שהשמיים הם הגבול. שיהיה לכם בהצלחה בריו".
 |
| אורן סמדג´ה. פוטין כמשל (רדאד ג´בארה) |
|
| |
מאמן נבחרת הנשים, שני הרשקו, ציין: "יש המון אנשים שעוזרים לנו מסביב כמו הצוות הרפואי שלנו וצריך לומר להם תודה". סמדג'ה הוסיף: "תמיד אומרים שוולדימיר פוטין נתן צ'ק פתוח למאמנים כדי שיצליחו במשחקים האולימפיים. אז גם אנחנו קיבלנו הכל מהכל כדי שנגשים את כל המטרות שלנו ואני מודה על כך".