גידי ליפקין
|

אצטדיון ר"ג. מהפכה במרכז ישראל (איתי כהן)
חשיפה: שיתוף פעולה מרתק מתגבש בין עיריית רמת גן לעיריית תל אביב בנוגע להקמתו של אצטדיון לאומי משותף לשתי הערים. בפגישה שהתקיימה אמש (שישי) בין ראש עיריית ר"ג ישראל זינגר לראש עיריית ת"א-יפו רון חולדאי, השניים דנו במספר נושאים כמו הרכבת הקלה ונושאים אחרים. במהלך השיחה בחר חולדאי לקדם את הקמת האצטדיון בפני זינגר במקומו של האצטדיון הלאומי בר"ג.
כזכור, אצטדיון בלומפילד יכנס בקיץ הקרוב לשיפוץ מאסיבי כאשר הוא ייסגר למשך שלוש עונות, בסיומו הוא יורחב לבן כ-24 אלף מקומות. גם אחרי השיפוצים בבלומפילד, האצטדיון עדיין יהיה קטן מדי עבור הצרכים של מכבי ת"א ונבחרת ישראל. אחרי תקופה ארוכה בה הוא נותר ריק, בחודשיים האחרונים חזרה הפועל ר"ג להשתמש באצטדיון הלאומי כאשר בשבוע הבא יצא לדרך יורו האמנים.
 |
| דולינר, זינגר, רווח וחזנוולד. מהפכה בדרך |
|
| |
בשבוע האחרון נערכה פגישה בין יושב ראש ההתאחדות עופר עיני לאנשי עיריית ר"ג בראשותו של ראש העיר זינגר. עיני ביקש לשפץ את האצטדיון אך בעירייה מעוניינים כי הוא יהיה פעיל לאורך זמן רב יותר ואף יכלול שטחי מסחר, קניון, מלונאות ועוד.
בשל אותו רצון עלתה היוזמה לשתף פעולה בין שתי הערים, שיוביל להקמתו של אצטדיון לאומי חדש בין כ-40 אלף מושבים כאשר הכוונה היא שהעלות תתחלק בין שתי העיריות. המהלך יוביל להגשמת הרצון של עיריית ר"ג בנוגע להקמת מתחם מסחרי באצטדיון, שיכניסו מימון קריטי עבור הפרויקט.
מבחינת עיריית ת"א קיים רצון רב במהלך בשל העובדה כי שלוש הקבוצות יוכלו להשתמש בו. ל-ONE נודע כי מבדיקה ראשונית של הנושא קיימת התלהבות רבה משיתוף הפעולה והוא זוכה לתגובות טובות בשתי העיריות.
 |
| רון חולדאי. נמצא הפתרון לבלומפילד? (נעם מורנו) |
|
| |