מערכת ONE
|

למרקוס אולדריג´. חגיגה על הרוקטס (רויטרס)
משחקי הלילה (בין רביעי לחמישי) נמשכו הלילה ובמוקד עמד הניצחון השני של טיירון לו בקליבלנד, הדרמה הגדולה של אוקלהומה והתאוששות של סן אנטוניו אחרי התבוסה לגולדן סטייט.
קליבלנד (12:32) - פיניקס (33:14) 93:115
הרצף של טיירון לו עלה לשני ניצחונות אחרי הבכורה המאכזבת כאשר למזלו גם קווין לאב לקח חלק בחגיגה. הפורוורד הפגיז 21 נקודות ו-11 ריבאונדים עם דאבל דאבל מרשים. בעוד המחצית הראשונה הייתה צמודה, הקאבס דאגו לברוח ברבע השלישי עם ריצת 0:12 והראו לסאנס את הגב. 16 נקודות של דווין בוקר הצליחו להחזיר את האורחת לעניינים ברבע הרביעי אך לברון ג'יימס (21 נקודות ותשעה אסיסטים) היה שם כדי לדאוג לניצחון. הצרות של לו נרגעו כאשר דווקא במשחק טוב של לאב, קיירי אירווינג התקשה להתעלות וסיים עם שמונה נקודות בלבד. אגב, אחרי סערת זהות המאמן באולסטאר, הניצחון העניק ללו את המקום על חשבונו של דיוויד בלאט המפוטר.
מינסוטה (14:33) - אוקלהומה (13:35) 126:123
אחרי שהצליחו לסחוט את הקאבס, הטימברוולבס נכנעו לת'אנדר, שהמשיכו להפגיז באחוזים מטורפים. המותחן במינסוטה היה שייך לקווין דוראנט, שעם 27 נקודות, תשעה כדורים חוזרים וחמישה אסיסטים. KD גם לקח אחריות בדקות הסיום אחרי ארבעה רבעים צמודים והוכיח שלקבוצה שלו יש אופי. ומה עם ראסל ווסטברוק שאלתם? טוב תודה, ראס תרם דאבל דאבל משלו עם 24 נקודות, 15 אסיסטים וגם שמונה כדורים חוזרים. זאק לווין הוביל את המארחת עם 35 נקודות אך יש להם דרך ארוכה.
 |
| קווין לאב עם לברון ג´יימס. הפעם גם הפורוורד הגיע (רויטרס) |
|
| |
סן אנטוניו (7:39) - יוסטון (23:25) 99:130
גרג פופוביץ' דאג להבהיר לשחקני הספרס כי התבוסה לווריירס הייתה משחק של "ילדים מול גברים", הלילה הילדים של פופ חזרו אל הבית ושמרו על המאזן המושלם בטקסס. הרוקטס התקשו לעצור את הספרס, שקיבלו הופעה גדולה מצד למרקוס אולדריג', שרשם דאבל דאבל עם 25 נקודות ועשרה כדורים חוזרים. הבריחה הגיעה ברבע השני עם פלוס 14 ומשם גם ג'יימס הארדן (20 נקודות) לא הצליח לעזור. האחוזים של סן אנטוניו היו מרשימים עם 52 מהשדה כאשר הבחורים של פופ חילקו 32 אסיסטים, רגע לפני שהם מגיעים לקליבלנד.
גולדן סטייט (4:42) - דאלאס (22:26) 107:127
אחרי שרמסו את הספרס, שחקני האלופה נתנו עוד הצגה ביתית הפעם על הראש של המאבריקס. היתרון של גולדן סטייט לא הוטל בספק ובסיום הרבע היא כבר הוליכה בעשר נקודות. אחוזים מדהימים של צ'נדלר פארסונס, עם 23 נקודות ו4 מ-6 מחוץ לקשת, שמרו את האורחת בעניינים. קליי תומפסון רתח עם 45 נקודות, עם 7 מ-12 לשלוש. מדובר בפעם השנייה העונה שתומפסון עובר את רף 40 הנקודות והשישית בקריירה, סטף קרי קלע רק 14 נקודות ב-32 דקות והוכיח שהוא אנושי.
משחקים נוספים:
דטרויט (25:21)- פילדלפיה (40:7) 97:110.
לפיסטונס: רג'י ג'קסון - 26 נקודות, אנדרה דראמונד - 25 נקודות ו-18 כדורים חוזרים. לסיקסרס: ג'רמי גרנט - 21 נקודות.
בוסטון (26:21) - דנבר (17:29) 103:111
לסלטיקס: אייברי בראדלי - 27 נקודות. לנאגטס: דנילו גאלינרי - 23 נקודות.
אטלנטה (20:27) - לוס אנג'לס קליפרס (16:30) 83:85.
להוקס: ג'ף טיג -16 נקודות, לקליפרס: ג'מאל קרופורד - 21 נקודות.
יוטה (25:20) - שארלוט (24:22) 73:102
לג'אז': רודני הוד - 24 נקודות, להורנטס: קמבה ווקר - 15 נקודות.