יום שלישי, 13.01.2026 שעה 15:45
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

עודד מכנס התפטר מדירקטוריון מכבי נתניה

הסאגה סביב מינוי המאמן התישה את כוכב העבר שהודיע על כך לאוסידון. מסתמן: גיא צרפתי יקבל עדיפות על בני לם, שהתנאים שהציב פגעו בסיכוייו

|
מכנס ולם. חילוקי דעות (מערכת ONE)
מכנס ולם. חילוקי דעות (מערכת ONE)

סערה במכבי נתניה. עודד מכנס התפטר מחברותו בדירקטוריון בעקבות התנגדותו למינוי בני לם וחוסר שביעות רצונו מההתנהלות האחרונה. מכנס הודיע על כך אמש ליושב הראש דורון אוסידון. מכנס עזב, אך אמר לאוסידון כי יעמוד לרשותו בכל דבר בשל היחסים הטובים שנוצרו ביניהם. מכנס סרב להגיב לפניית ONE בנושא: "אמרתי את מה שאמרתי ואיני מתכוון להגיב יותר. מראיינים אותי בכל מיני מקומות ואחר כך כותבים דברים אחרים, אז אני לא מעוניין להגיב יותר. הדבר היחיד שאני מוכן להגיד הוא שלא אגיע למשחק הערב לא בגלל שאני מחרים אותו או משהו אלא בשל התחייבויות למשחקי ילדים שקבעתי בבית ספר לכדורגל שלי, ואלו משחקים שנקבעו מזמן".

בינתיים, למכבי נתניה אין עדיין מאמן. אחרי שבני לם קיבל הצעה לשנה וחצי בתמורה לוויתור על מחלקת הנוער, ביקש לחשוב עליה ואף הציב מספר תנאים שלא היו לרוחם של אנשי המועדון, כעת נודע כי ישנה אי הסכמה בין חברי הדירקטוריון לגבי מינוי כוכב העבר.

במהלך ישיבת הדירקטוריון היו לפחות שני חברים בחדר שהתנגדו לכך שלם יהיה זה שימונה, ונראה כי כרגע ישנו בכלל רוב למינויו של גיא צרפתי לתפקיד עד לסיום העונה. צרפתי זוכה להערכה גדולה מאוד ואחד מחברי הדירקטוריון אמר ל-ONE על כך: "גיא איש מקצוע מוכשר מאוד. בוא נראה איך הוא עובר את משחק הגביע ואיך הוא מתמודד עם הסיטואציה ואחר כך נחליט. לא סתם ביקשנו לחכות עד ליום רביעי עם ההחלטה על זהות המאמן".

חלק מחברי הדירקטוריון כלל לא אהבו לשמוע חלק מהאמירות של לם במהלך כניסתו אל החדר וטוענים כי זה פגע בסיכוייו לקבל את הקבוצה. אולם מי שלוחץ היא דווקא העירייה שם זוכרים חסד נעורים לכוכב העבר של הקבוצה.

גיא צרפתי. יקבל את המושכות עד לסוף העונה? (רדאד ג´בארה)
גיא צרפתי. יקבל את המושכות עד לסוף העונה? (רדאד ג´בארה)
 

בכל הנוגע לצד המקצועי למשחק מול סקציה נס ציונה הערב (שלישי, 19:00), יאיר זיו הפצוע ייעדר ואנדריי מישצ'נקו לא יכול לשחק בשל צבירת כרטיסים צהובים. מי שיפתחו בהגנה במקומם הם סייף פדול הצעיר ואמייה טגה. בתוך כך, מושיקו לוגסי חזר להתאמן עם נתניה ואם יסכים לקצץ בשכרו עד סיום העונה, הוא אף עשוי לפתוח מול נס ציונה.

בקישור ישחקו רומאריו פירס, מילאן סמיליאניץ' וככל הנראה גם חמזה בארי, אלא אם מושיקו לוגסי יסכים לקיצוץ בשכרו עד לתום העונה ואז הוא אף עשוי לקבל את חולצת ההרכב. בחלק הקדמי יצוותו טל איילה, טיאגו הברזילאי ובחוד איציק כהן. בנתניה מן הסתם מודעים לכך שהם פייבוריטים ברורים וינסו סוף סוף לנצח משחק באצטדיונם הביתי.

הרכב משוער: ברק לוי, עומר ורד, ירין חסן, סייף פדול, אמייה טגה, רומאריו פירס, מילאן סמיליאניץ', חמזה בארי, טיאגו, טל איילה ואיציק כהן.

שניר דורי חתם בהפועל פתח תקווה
שוער המשנה של מכבי נתניה בשנתיים וחצי, שניר דורי, חתם היום (שלישי) בהפועל פתח תקווה לעונה וחצי. השחקן ששיחק בעברו במלאבסים אמר היום ל-ONE: "אני מתרגש מאוד לחזור למועדון שבו גדלתי ומחכה לעזור לחברים שלי במשימה לעלות לליגת העל. נתניה זה מועדון ענק עם קהל שהוא אחד הטובים בליגה, חוויתי איתם עליית ליגה והגעה לגמר גביע המדינה, זה מועדון שאני מאחל לכל שחקן להיות בו". דורי, 28 עזב את הפועל פ"ת בקיץ 2013 ומאז שיחק רק שישה משחקי ליגה בנתניה (ארבעה בלאומית, שניים בליגת העל). גם ראול גרשומוב הצעיר אמור להצטרף להפועל פ"ת מנתניה.

שניר דורי. חוזר הביתה (חגי ניזרי)
שניר דורי. חוזר הביתה (חגי ניזרי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */