יום רביעי, 14.01.2026 שעה 01:49

שוב בישראל: מישל סנואו הצטרפה לבנות הרצליה

אחרי ששיחקה ברמלה ב-2008, הסנטרית בת ה-35 הצטרפה למחזיקת גביע המדינה ותחבור לרייט והמפטון. הלמן: "מאושרים וגאים לצרף שחקנית ברמתה"

|
מישל סנואו. הרקורד מדבר בעד עצמו (רויטרס)
מישל סנואו. הרקורד מדבר בעד עצמו (רויטרס)

בנות הרצליה הצליחה היום (שבת) להשלים את מצבת השחקניות הזרות שלה לקראת העונה הקרובה בקול תרועה רמה. מחזיקת הגביע צירפה את מישל סנואו, שנחשבת לאחת השחקניות הטובות בעולם והיא תחבור למוניקה רייט וקישה המפטון.

הסנטרית בת ה-35 מתנשאת לגובה של 1.96 והיא שיחקה בעבר במכללת טנסי, עת הגיעה ל-WNBA שם שיחקה במדי יוסטון, אטלנטה, שיקאגו, וושינגטון וסן אנטוניו. ישראל היא לא התחנה הראשונה של סנואו באירופה אחרי שהספיקה לשחק באיטליה, רוסיה וטורקיה.

בעונתה האחרונה בשורות מרסון הטורקית היא רשמה 12.7 נקודות למשחק ו-8.5 כדורים חוזרים. באירופה היא השיגה ממוצעים של 14.9 נקודות ו-11.2 ריבאונדים. מדובר בקדנציה שנייה שלה בישראל אחרי ששיחקה באליצור רמלה ב-2008 וב-11 משחקים רשמה ממוצא של 13.1 נקודות וקטפה 9.2 כדורים חוזרים.

המנהל המקצועי של הרצליה, עמית הלמן, סיפר: "מאושרים וגאים לצרף שחקנים ברמה של מישל. הרקורד שלה מדבר בעד עצמו ואני מאמין שאיתה נגשים את המטרות שלנו". עוזרת המאמן, טל נוי, ששיחקה עם סנואו ברמלה, הוסיפה: "מדובר במנהיגה ושחקנית שיודעת להיות שם ברגעים החשובים".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */