יום שני, 12.01.2026 שעה 18:46

כולם לבריכה: גל נבו הבטיח את מקומו בריו 2016

אחרי יעקב טומרקין, עמית עברי ואנדראה מורז גם השחיין בן ה-28 הבטיח את מקומו באולימפידה ב-200 מטר מעורב אישי לאחר שהשיג את קריטריון A

|
גל נבו (רויטרס)
גל נבו (רויטרס)

שחיין ישראלי נוסף הבטיח היום (שישי) את מקומו באולימפידת ריו 2016. מדובר בגל נבו, שהשיג את הקריטריון A במקצה 200 מטר מעורב אישי , והפך לשחיין הרביעי שהבטיח את מקומו בברזיל בשנה הבאה. השחיינים שכבר הבטייחו את מקומם הם: ליעקב טומרקין (גברים), עמית עברי ואנדראה מורז (נשים).

השחיין בן ה-28 השיג את הקריטריון באליפות האקדמיה בווינגייט לאחר שסיים את המרחק בזמן של 2:00.25, כאשר בתחרות זו אפשר היה לקבוע את הקריטריון לאולימפיאדה וכן לאליפות העולם בקאזאן.

נבו, שכאמור נגע בקיר ועצר את השעונים על 2:00.25 היה מהיר בשלוש מאיות בלבד מהקריטריון האולימפי, מה שלבסוף הבטיח את מקומו בריו. אגב, יהונתן קופלב וגיא ברנע הבטיחו את מקומם באליפות העולם בקאזאן במשחה ל-50 גב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */