יום שלישי, 06.01.2026 שעה 13:47

כוכב גם בבורסה: מניית יובנטוס זינקה ב-20%

השלושער של כריסטיאנו רונאלדו עשה טוב מבחינה כלכלית לגברת הזקנה, שהכניסה 10.5 מיליון יורו בשל ההעפלה, ותוכל לשלשל לכיסה עוד 31 מיליון יורו

|
כריסטיאנו רונאלדו חוגג (רויטרס)
כריסטיאנו רונאלדו חוגג (רויטרס)

המנייה של יובנטוס זינקה ב-20% בבורסה במילאנו היום (רביעי), בבוקר שלאחר ההצגה של כריסטיאנו רונאלדו בליגת האלופות. השלושער של הכוכב הפורטוגלי עבור הגברת הזקנה ב-0:3 על אתלטיקו מדריד, הבטיח לא רק מקום ברבע גמר המפעל היוקרתי ביבשת, אלא גם השפיע רבות על הסחר במניות המועדון.

הבוקר החל עם קפיצה חדה של 23%, אולם בהמשך הייתה נפילה קלה ל-17.09% כך שלסיכום יום הסחר, הממוצע היה עלייה של 20% ביחס ליום שקדם לשלושער. במשך 90 דקות הוכיח CR7 מדוע יובנטוס שילמה עבורו 105 מיליון יורו והעניקה לו חוזה של 31 מיליון יורו נטו לעונה. 

המניה של יובנטוס מתפוצצת יום אחרי המשחק

העלייה לרבע גמר ליגת האלופות הניבה הכנסה של 10.5 מיליון יורו עבור הקבוצה בדמות הבונוסים של אופ”א, ואם היא תעבור גם את השלב הבא, היא צפויה לקבל 31 מיליון יורו נוספים. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */