מערכת ONE
|

שחקני ריאל סוסיאדד חוגגים (La Liga)
הליגה הספרדית מגיעה אל הישורת האחרונה שלה, כשהיום (שישי) יצא לדרך המחזור ה-32 שלה. במשחק שהוציא את המחזור אל הדרך גברה ריאל סוסיאדד 0:2 על אוססונה. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
הבאסקים התחילו את המחזור חמש נקודות מעל ויאריאל, שמאיימת לה על המקום הרביעי שמוביל לליגת האלופות בעונה הבאה, והבטיחו שהפער יישמר לכל הפחות ואולי אף יישאר שמונה כפי שהוא עכשיו, בתנאי שהצוללת הצהובה לא תנצח במשחק שלה בהמשך המחזור.
מי שתרם רבות לניצחון של הכחולים-לבנים היה דווקא שוער היריבה, סרחיו הררה, שרשם משחק רע מאוד עם שער עצמי לאחר טעות שלו. בהמשך, השוער ראה את טאקה קובו מכפיל בתוספת הזמן בשער שגם בו הוא לא חף מפשע. המארחת עלולה לאבד את המקום השמיני, אך תתנחם בזה שהיא חוותה עונה נהדרת במימדים שלה.