יום שבת, 03.01.2026 שעה 17:16

הינשופים שמרו על הפסגה, 2:5 לראשל"צ על חיפה

ליגת acer באולמות: התל אביבים לא התקשו ורשמו 5:12 על אינטר ת"א, הפסד נוסף לירוקים. 3:3 בין נחלת יצחק להפ' י-ם, 1:5 לב"ש על עירוני פ"ת

|
ינשופי ת
ינשופי ת"א. עדיין בפסגה

תמונת הפלייאוף העליון בליגת acer באולמות מתחילה להתבהר, עם סיום המחזור הרביעי שנערך אמש (שבת) ב"גן נחום" בראשל"צ.

במשחק המרכזי של המחזור, מ.כ ראשל"צ גברה 2:5 על מכבי חיפה, שרשמה שני הפסדים רצופים ומתחילה להסתמן כקבוצה שלא מצליחה להתמודד מול הרמות הגבוהות בליגה. הירוקים ירדו כעת עד למקום החמישי ונמצאים כבר בפער של שלוש נקודות ממקומות 2-3 שמובילים למשחק הגמר.

במפגש הקצוות של המחזור, המוליכה ינשופי אס"א ת"א המשיכה כצפוי לשמור על הפסגה, לאחר שניצחה בקלילות 5:12 את האחרונה אינטר ת"א, ששיחקה הגנתי וצפוף בחצי המגרש שלה וניסתה לעקוץ בהתקפות מעבר. הינשופים, שקיבלו סט בגדים חדש שנתרם ע"י השחקן רועי עובדה (חגג עם שלושער), שיחקו משוחרר וחוררו את הרשת של אינטר.

ירון נצר (ONE)
מאמן הינשופים, ירון נצר. מוליך את הליגה
 

מכבי נחלת יצחק ת"א הצליחה להשיג נקודת ליגה ראשונה במשחק דרמטי מול הפועל ירושלים, שהסתיים ב-3:3. נחלה שיחקה ללא שלושת השחקנים הבכירים שלה, דורון צ'יקו, ליאור כהן וגולן קלימי, הגיעה לאינספור מצבים והציגה יכולה טובה לאורך המשחק, אך יחד עם זאת חוסר ניסיון ליד השער.

במשחק נוסף, אס"א בן גוריון ב"ש רשמה ניצחון נוסף וקל, 1:5 על עירוני פ"ת. הבחורים של אבי כליף מבירת הנגב הציגו עליונות לאורך כל המשחק ותפסו את המקום השני בטבלה עם 9 נקודות סה"כ.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */