יום חמישי, 11.12.2025 שעה 14:47
יורו עד 21 25-26
32-31אנגליה1
00-00איטליה2
00-00ספרד3
00-00רומניה4
00-00צרפת5
00-00פורטוגל6
00-00גיאורגיה7
00-00פולין8
00-00סלובקיה9
00-00אוקראינה10
00-00דנמרק11
00-00צ'כיה12
00-00סלובניה13
00-00הולנד14
00-00פינלנד15
03-21גרמניה16

בספרד בחרו 3 ישראלים להרכב התגליות של היורו

ב'רלבו' הרכיבו את 11 השחקנים שהרשימו באליפות אירופה ולא משחקים בחמש הליגות הבכירות, תורג'מן, למקין וגאנדלמן נכללו. וגם: מה נכתב עליהם?

|
שחקני נבחרת הישראל הצעירה (ראובן שוורץ)
שחקני נבחרת הישראל הצעירה (ראובן שוורץ)

אליפות אירופה עד גיל 21 הגיעה היום (שבת) לסיומה כשנבחרת אנגליה הצעירה הניפה את התואר בתום 0:1 דרמטי על ספרד. ב’רלבו’ הספרדי סיכמו את הטורניר וסימנו את הרכב 11 השחקנים שלא משחקים בחמש הליגות הבכירות, אך הרשימו ביורו וראויים לעשות את הקפיצה. 

סתיו למקין, בלם הפועל תל אביב והנבחרת הצעירה נכלל בהרכב. בספרד כתבו על הבלם: “הוא בן 20 עם קעקוע של ליאו מסי על הרגל. מטפל טוב בכדור ויש לו כישורים נהדרים כבלם אגרסיבי, מסוגל להגן גם בגובה עם סטטיסטיקה טובה”. יש לציין כי ג’יימס טראפורד, ששיחק בעונה האחרונה בבולטון מהליגה השלישית בטיבה באנגליה, נבחר לשוער ואוסקר גלוך לא נכלל. 

ב’רלבו’ הכלילו בקישור את עומרי גאנדלמן. הקשר כבש את שער הניצחון ב-0:1 על צ’כיה ובספרד כתבו: “הישראלי הוא שחקן חריג. שיחק יותר משחקים כבלם מאשר כקשר, אבל בישראל בלט כחלוץ. יש לו צעד ראשון טוב והאיזון שלו בין עמדות הקישור והבלם היה מפתח בשביל ישראל להגיע לחצי הגמר”.

עומרי גאנדלמן חוגג מול צעומרי גאנדלמן חוגג מול צ'כיה (ראובן שוורץ)

מי שנכלל כחלוץ הוא דור תורג’מן ממכבי תל אביב. “אחד החלוצים הטובים בטורניר וגם במונדיאליטו. חלוץ מאוד מוכשר עם יכולת לשחק רחוק מהרחבה בזכות הפיזיות ויכולתו לנצח בדו קרב, יש לו חוש ריח לשערים ויכולת טובה לייצר מצבים בנחיתות מספרית. אידיאלי למי שמחפש חלוץ 9 חזק, טכני ושמבקיע שערים”, כתבו בספרד.

דור תורגדור תורג'מן חוגג (ההתאחדות לכדורגל)
מסע"ת נבחרת ישראל הצעירה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */