יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:49
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"להרחיק ישראליות מאירופה - ולא רק בכדורגל"

הזעם בפולין ממשיך, והפעם ביקורת נוקבת על מכבי חיפה וישראל בכלל: "השלט הוא שקר מלוכלך ומביש, ישראל עושה רצח עם ומנסה להפיל עלינו את השואה"

|
הזעם בפולין (צילום מסך)
הזעם בפולין (צילום מסך)

בפולין ממשיכים לעסוק בהרחבה בשלט שהניפו אוהדי מכבי חיפה במשחק נגד ראקוב. כתב בתקשורת הפולנית, ג’אקוב ביאלק, תקף בחריפות את ישראל, מכבי חיפה ואוהדי וקרא לאסור על קבוצות ישראליות להשתתף בתחרויות באירופה בכל הענפים, תוך שהוא מאשים את ישראל ברצח העם, וזאת בסרטון שבו חשף כביכול “את האמת”. את מה שאמר על השואה אפשר כמובן להבין, אך את הנתונים המגוחכים שאמר על “רצח העם” של ישראל בעזה, נתונים שלקח מהתקשורת הפלסטינית, מעוררים זעם.

“שקר כל כך מלוכלך, כל כך מגעיל ומביש, שזה פשוט משאיר אותנו ללא מילים. אף יריבה של קבוצה פולנית באירופה לא השאירה רושם כל כך גרוע כמו מכבי חיפה. מבחינה ספורטיבית הם עשו אולי שני מהלכים מעניינים בשני המשחקים וזה הכל”, התחיל ביאלק מכלי התקשורת ‘weszlo’.

“זה התחיל גם מהבלגן בחדר ההלבשה והעימותים של שחקני מכבי חיפה עם אנשי ראקוב. ביציעים, חוץ מהשלט אחד האוהדים גם נראה כמי שמדמה מגע מיני עם בובה שיש עליה את דגל פולין. מכבי חיפה מייצגת מדינה שמבצעת רצח עם אז היא בכלל לא צריכה להיות במפעל הזה, ומעל הכל השלט המביש הזה. הפולנים, כמו היהודים, הם קורבנות של מלחמת העולם השנייה. כשישה מיליון אזרחים פולנים מתו וכחצי מהם היו יהודים”, טען.

השלט של אוהדי חיפה (שי שפירא)השלט של אוהדי חיפה (שי שפירא)

“כן, מחנות ההשמדה היו בפולין, אבל זה לא אומר שהוקמו על ידי פולין, גרמניה עשתה זאת והיא כבשה את המדינה שלנו במלחמה העולם השנייה. הפולנים עזרו ליהודים להתחבא וסיכנו את חייהם וחיי משפחותיהם. הם היו מוכנים לשלם מחיר כבד כדי לעזור ליהודים. עם מה שישראל עושה בעזה, מי כאן הרוצחים? המתקפות של ישראל הרגו מאות עזתים כולל לפחות 12 מיום רביעי”, הוסיף.

“ישראל רצחה לפחות 89 פלסטינים בעזה ביממה האחרונה במתקפות האוויריות. אז מי כאן הרוצחים? 80% מהנרצחים בעזה הם אזרחים, 200 מתו מרעב וישראל תוקפת אנשים רעבים שמחכים לאוכל, וגם עיתונאים. איך הם יכולים להאשים את פולין ברצח עם מה שהם עושים לאזרחים בעזה? איזה אומץ צריך כדי לתלות שלט כזה עם כל מה שפולין עשתה עבור המדינה שלכם”, טען ביאלק.

השלט של אוהדי חיפה (שי שפירא)השלט של אוהדי חיפה (שי שפירא)

“מכבי חיפה ביטלה את מסיבת העיתונאים שלה ופשוט הלכה הביתה, אף אחד מהמועדון לא רצה להגיב על השלטים המביכים, חוסר בקלאס. קבוצות ישראליות צריכות להיות מוחרמות מהמפעלים האירופיים ולא רק בכדורגל. דיבורים לא מספיקים, צריך להעניש את אוהדי מכבי חיפה וגם את מכבי חיפה עצמה משמעותית. מנסים להפיל עלינו את השואה רק כי היא קרתה על אדמת פולין מבלי שאנחנו אחראים על זה וזה מגוחך”, סיכם.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */