יום חמישי, 25.12.2025 שעה 19:51

משפחת כהן מינץ העניקה מלגות לטניסאיות צעירות

המסורת על שמן של של אדית כהן מינץ ז"ל, אמו של הכדורסלן תני כהן מינץ ז"ל, ובתה מרא קינסטון ז"ל, ששיחקה בגביע הפדרציה, חולק זאת השנה העשירית

|
שאול כהן מינץ עם הבנות. ממשיכים לתרום ספורט
שאול כהן מינץ עם הבנות. ממשיכים לתרום ספורט

היום (שני) צויין עשור להענקת המלגות המסורתית לטניסאיות צעירות, ע"ש אדית כהן מינץ ובתה מרא קינסטון, שהתקיים במרכז לטניס בישראל - רמת השרון. בתשע השנים האחרונות העניקו את הפרס תני כהן מינץ ואחיו שאול, אולם השנה כוכב העבר של מכבי ת"א בכדורסל לא נכח בטקס לראשונה, לאחר שנפטר לפני כחצי שנה.

אדית כהן מינץ היא אמם של תני, שהיה גם כדורסלן נבחרת ישראל בשנות ה-60 וה-70 ושל שאול. היא היתה אלופת ישראל בטניס לשעבר ומחלוצות הטניס הישראלי, כאשר לפני עלייתה לארץ היתה גם אלופת לטביה והשתתפה במכביה בשנות ה-30. בתה מרא קינסטון היתה שחקנית נבחרת הפדרציה של ישראל ומאמנת טניס.

השנה הוענקו המלגות לשלוש שחקניות צעירות: טלי קרסנופולסקי מהמרכז לטניס בישראל - עכו, עופר קיוויתי מהמרכז לטניס בישראל - יקנעם ורותם אשכנזי, טניסאית חירשת מהמרכז לטניס בישראל - רמה"ש. המלגות מיועדות לעזור להן בנסיעות לטורנירים ברחבי העולם וברכישת ציוד טניס. בעבר זכו במלגה עופרי לנקרי ואלונה פושקרבסקי, שייצגו לאחרונה את ישראל בגביע הפדרציה.

תמונות באחרונות מימין לשמאל - רותם אשכנזי, שאול כהן מינץ, עופר קיוויתי וטלי קרסנופולסקי. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */