יום שישי, 26.12.2025 שעה 23:52

עיריית ר"ג בווטו על הופעות אייל גולן באצטדיון

סערת אייל גולן: העירייה נסמכת על חוזה שנחתם ב-1984, כאשר הוא לא ברור עד הסוף. למרות אישור ההופעות של עומר אדם, העירייה לא מאפשרת לגולן לקיים

|
אייל גולן (חגי מיכאלי)
אייל גולן (חגי מיכאלי)

עיריית רמת גן עומדת על כך שהזמר אייל גולן לא יקיים הופעות באצטדיון שבעיר בחודש ספטמבר. גולן אמור לקיים שש הופעות עם אופציה להופעה שביעית, ולמרות שהעירייה אישרה את ההופעות של הזמר עומר אדם באצטדיון הלאומי לשעבר, בעיריית ר"ג מטילים וטו על ההופעות של גולן.

מי שמוביל את התנגדות העירייה הוא עו"ד רועי ברזילי סגן ראש עיריית ר"ג שכתב על כך ברשתות: "אסור שאייל גולן יופיע ברמת גן, כך קבענו במועצת העיר. האצטדיון כרגע בחזקתה של ההתאחדות, מעריך שגם לנו כבעלים צריכה להיות אמירה ברורה. פניתי להתאחדות בבקשה שימנעו מלהשכיר את המקום לאייל גולן".

בעיריית ר"ג מסתמכים על חוזה שנחתם בין הצדדים ב-1984 כאשר עזריקם מילצ'ן ז"ל חתם על ההסכם מטעם ההתאחדות לכדורגל, אורי עמית ז"ל היה בזמנו ראש עיריית ר"ג. לפי יודעי דבר, החוזה לא חד משמעי מבחינת הווטו שיש לעיריית ר"ג.

משפטנים מטעם הצדדים מתנהלים כעת, לנסות להגיע להבנות. עיריית ת"א אגב לא מנעה את ההופעות של גולן באצטדיון בלומפילד, ומבחינת ההתאחדות לכדורגל, לעיריית ר"ג שאישרה לעומר אדם להופיע לא יכולה להיות זכות ווטו למנוע את ההופעות של גולן, כאשר הוא לא הורשע ואף המשטרה  סגרה מחוסר ראיות את תיק החקירה בפרשת "משחקי חברה".

בכל אופן, ההתאחדות לכדורגל אמורה לקבל מעל כמיליון שקל עבור ההופעות של גולן, כאשר הכסף אמור גם לשמש למטרת שיפוץ האצטדיון, שלעיריית ר"ג אמור להיות אינטרס לכך. מה שבטוח, ב-48 השעות הקרובות יצטרכו לחתוך את הדברים, האם אייל גולן יקיים סידרת הופעות באצטדיון ר"ג או שמא עיריית ר"ג תצליח למנוע את ההופעות.

מ’ליאם הפקות’ לא נמסרה תגובה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */