רז אמיר
|

יון ניקולאסקו יורד מכר הדשא (רדאד ג'בארה)
‘יון ניקולאסקו לא ירצה לזכור את העונה הזו. אחרי שמיעט לשחק תחת ז’רקו לאזטיץ’, דווקא לאחרונה חל שינוי מסוים, אבל אמש (ראשון) הגיע המהלומה בדמות פציעה קשה מול הפועל ב”ש. הבוקר התברר סופית שהשחקן אובחן עם קרע ברצועה הצולבת – פציעה שמשמעותה היעדרות לחצי שנהה.
מעשית, ניקולאסקו כבר לא יחזור לשחק העונה. בעקבות הפציעה הקשה, בפני מכבי ת”א עומדת אופציה של הקפאת חלוץ הרכש כדי שאפשר יהיה להחתים זר במקומו לחלק השני של העונה.
ניקולאסקו נפצע כבר לאחר 14 דקות מול הפועל ב”ש עקב התנגשות עם ג’יבריל דיופ. שחקן ההתקפה של האלופה לא יכול היה להמשיך בהתמודדות וז’רקו לאזטיץ’ נאלץ להשתמש בחילוף מוקדם בטרנר, כאשר שגיב יחזקאל נכנס למגרש במקומו של החלוץ המולדובי.
יון ניקולאסקו נעזר בקביים בטרנרבהודעה הרשמית של מכבי תל אביב נכתב: “יון ניקולאסקו עבר בדיקת MRI במרכז הרפואי שמיר במהלך הלילה. בדיקה של הצוות הרפואי של המועדון אישרה אבחנה של קרע ברצועה הצולבת (ACL). ניקולאסקו עתיד לעבור ניתוח בקרוב ולאחריו יחל בתהליך השיקום בתוך המועדון. כולנו במכבי תל אביב מאחלים ליון הליך חלק והחלמה מהירה ומוצלחת בחזרה לכשירות מלאה”.
יון ניקולאסקו עם קביים אחרי הפציעה (רדאד ג'בארה)הפציעה של ניקולאסקו מגיעה על רקע פציעות אחרות במכבי ת”א, ושל שחקני מפתח, כמו זו של כריסטיאן בליץ’ שנפגע בניצחון על הפועל חיפה. יחזקאל אגב, אקס הדרומיים, קיבל שריקות בוז צורמות בעת שעלה מהספסל של הצד הצהוב.
לאחר שירד מהמגרש, ניקולאסקו תועד כשהוא מפונה מטרנר על קביים. כבר ביציאה מטרנר הוא אמר שזה מרגיש רע מאוד.