יום חמישי, 01.01.2026 שעה 07:15

לנסקי נכחה בשימוע: לא ברחתי ולא נטלתי סמים

האצנית, ששברה את השיא של שחמורוב ב-100 מטר ולא נכחה בבדיקת סמים, הסבירה לוועדה כי לא קנתה את כרטיס הטיסה לאוקראינה מבעוד מועד

|
אולגה לנסקי (יוסי ציפקיס)
אולגה לנסקי (יוסי ציפקיס)

האצנית אולגה לנסקי, ששברה את שיא ישראל ב-100 מטרים ולאחר מכן לא התייצבה לבדיקת סמים משום שטסה לאוקראינה, חזרה אתמול (שני) לארץ וכבר הספיקה לעמוד לשימוע בוועדת המשמעת של איגוד האתלטיקה.

האצנית, ששברה את שיאה של אסתר רוט שחמורוב מאולימפיאדת מינכן 1972, יודעת שמשום שלא הגיעה לבדיקת הסמים שלאחר הריצה, היא עלולה לאבד את השיא שנשבר לאחר 32 שנה.

במהלך הוועדה הסבירה לנסקי שעזבה את הארץ בגלל מצבה הקשה של סבתה, לא בגלל סיבה אחרת ולא נטלה חומרים אסורים.

בנוסף הציגה האצנית בת ה-21 כרטיס טיסה, כדי להראות שהיא רכשה אותו באותו היום בו היא טסה ולא מבעוד מועד. הוועדה ארכה כ-שעה וחצי, כאשר לנסקי לוותה בעורך דינה איל יפה, שנאלץ לעזוב להמשך עיסוקיו בגלל ההתראה הקצרה בה נקבעה הוועדה ומשום כך המשך הדיון בעניינה של האצנית ייערך בשבוע הבא. בדיון הבא לנסקי תצטרך להביא את דרכונה ועורך דינה יצטרך לספק טיעונים משפטיים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */