יום שני, 08.12.2025 שעה 10:58
ליגה איטלקית 25-26
3112-2214נאפולי1
3013-3214אינטר2
289-1913מילאן3
278-1514רומא4
2512-2314בולוניה5
2411-1914קומו6
2314-1814יובנטוס7
2017-1914ססואולו8
2017-1814קרמונזה9
1911-1614לאציו10
1820-1413אודינזה11
1617-1714אטאלנטה12
1423-1213טורינו13
1419-1414קליארי14
1319-1014לצ'ה15
1120-1313גנואה16
1117-913פארמה17
1018-1013פיזה18
921-1114ורונה19
624-1114פיורנטינה20

"ראיתי פרצופים רגועים יותר, צריכים עוד אומץ"

ספאלטי דיבר לאחר ה-2:3 הדרמטי של יובנטוס על בודו גלימט והתייחס לרעשים מסביב ולפן המנטלי: "גם השחקנים הם בני אדם, ישנם כמה שפשוט לא בכושר"

|
לוצ’אנו ספאלטי (IMAGO)
לוצ’אנו ספאלטי (IMAGO)

בעוד שבליגה האיטלקית יובנטוס נמצאת במקום השביעי בטבלה, בליגת האלופות הקבוצה מטורינו חגגה אתמול (שלישי) ניצחון ראשון במפעל הבכיר באירופה, לאחר שגברה 2:3 על בודו גלימט בקרב קשה ודרמטי שהוכרע משער של ג’ונתן דייויד בתוספת הזמן. לאחר ההתמודדות, מאמן הקבוצה לוצ’אנו ספאלטי דיבר והתייחס לקושי המשחק, המנטליות וכושר הקבוצה, הרעשים מסביב ועוד. 

“שיחקנו משחק פתוח והתקפי, שהיה קשה בדקות מסוימות, שכן בודו גלימט משחקת עם מסירות ומהירות מחשבה מרשימות על הדשא הסינטטי, דבר שגרם לנו לחשוש בהתחשב בתוצאות משחקי הבית הקודמים שלהם”, פתח את דבריו ספאלטי.

האיטלקי המשיך: “לא ניצלנו כמה מצבים קלים למדי במחצית הראשונה, ואז אחרי ההפסקה הם לחצו חזק יותר. זה ניצחון חשוב, ניצחון שהשחקנים היו ראויים לו, ואנחנו מקדישים אותו לעצמנו ולאוהדים שהגיעו לראות אותנו כאן”.

שחקני יובנטוס חוגגים את ה-2:3 (IMAGO)שחקני יובנטוס חוגגים את ה-2:3 (IMAGO)

לגבי הבחירה לא לעלות עם קנאן יילדיז וג’ונתן דייויד בהרכב הפותח ספאלטי אמר: “זה לא עניין של החלטה, זה גם להבטיח שכל הקבוצה תתפתח. אני שמח הערב כי בחדר ההלבשה ראיתי פרצופים שמחים, או לפחות יותר רגועים, כי גם שחקנים הם בני אדם והם סובלים כשדברים לא הולכים טוב. זה לא כמו אלה שמרמזים שהם פשוט לא רציניים”.

ספאלטי התייחס גם למגרש הסינטטי של בודו גלימט, שהכשיל לא מעט קבוצות גדולות בעבר: “הנורבגים דחפו קדימה בכל פעם, היו להם כמה מהלכים טובים ודקות משחק טובות. כולם התקשו כאן, כולם אמרו לנו שהרגיש כאילו בודו גלימט הלכו מהר פי שניים, שהם יכלו לנשום ביותר קלות באקלים הזה, שהיו כל כך הרבה קשיים”.

ווסטון מקני חוגג עם שחקני יובנטוס (IMAGO)ווסטון מקני חוגג עם שחקני יובנטוס (IMAGO)

לגבי רעשים חיצוניים ספאלטי שיתף: “השחקנים מרגישים את הענן הזה מעליהם בכל מה שנאמר, אין להם את החופש לקבל החלטות ולשחק את המשחק שלהם. היו גם כאן בעיות, עם כמה גישות שבהן אפשרנו לבודו גלימט לחזור ויכולנו להימנע מזה”.

בנוגע לכוח המנטלי המאמן האיטלקי הסביר: “השחקנים צריכים לצמוח מבחינת אמונה ואומץ, אנחנו צריכים את הצעד הנוסף הזה גם במנטליות וגם באימונים, כי אין לנו את הקצב הנכון”.

שחקני יובנטוס חוגגים עם אופנדה (IMAGO)שחקני יובנטוס חוגגים עם אופנדה (IMAGO)

על הכושר של הסגל מאמנה של יובנטוס סיכם: “ישנם כמה שחקנים לא בכושר מלא או שהם פשוט לא בכושר, ואנחנו צריכים לעשות את זה במצב משחק אמיתי, לא בניטרליות של האימונים, כי מהירות המחשבה והתנועה הזו דורשת את התרחיש הזה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */