יום שני, 08.12.2025 שעה 21:27
ליגה אנגלית 25-26
339-2815ארסנל1
3116-3515מנצ'סטר סיטי2
3015-2215אסטון וילה3
2612-2015קריסטל פאלאס4
2515-2515צ'לסי5
2417-1815אברטון6
2321-2515ברייטון7
2317-1815סנדרלנד8
2324-2415ליברפול9
2218-2515טוטנהאם10
2219-2115ניוקאסל11
2221-2214מנצ'סטר יונייטד12
2024-2115בורנמות'13
1924-2115ברנטפורד14
1724-2015פולהאם15
1529-1915לידס16
1525-1415נוטינגהאם פורסט17
1329-1715ווסטהאם18
1030-1615ברנלי19
229-714וולבס20

סלוט העביר "מסרים חמורים" לשחקני ליברפול

המאמן ההולנדי הודה שנזף קשות בחניכיו במהלך המחצית מול סאות'המפטון: "לא נתתי מחמאות". ההסבר לשינוי בהפסקה ולמה סלאח ניסה למנוע חילוף לא שלו?

|
ארנה סלוט. לא מרוצה מהקבוצה שלו (רויטרס)
ארנה סלוט. לא מרוצה מהקבוצה שלו (רויטרס)

ליברפול ממשיכה להוביל את טבלת הפרמייר ליג בגאון, אחרי שאתמול (שבת) השיגה עוד ניצחון עם 1:3 על סאות’המפטון. למרות הדרך הסלולה לתואר ועל אף הפער הגדול מארסנל, משהו היה נראה מדשדש אצל המייטי רדס, לפחות במחצית הראשונה אותה סיימו בפיגור 1:0 מפתיע לנועלת הטבלה.

ויל סמולבון הכניע את אליסון, ששגה דווקא אחרי תצוגת שיא בניצחון על פאריס סן ז’רמן בליגת האלופות. לבסוף, האדומים השלימו מהפך, אך ארנה סלוט שצפה מהיציע כמורחק, הודה כי במהלך ההפסקה הוא העביר “מסרים חמורים”, כך נכתב ב’דיילי מייל’, שגרמו לשחקניו להתעשת: “אפשר להגיד שלא נתתי להם מחמאות”, סיפר המאמן.

ההולנדי הוסיף: “אני לא חושב שטעיתי לגבי זה, רמות האנרגיה שלנו בחלק הראשון היו הרבה, אבל הרבה יותר מדי נמוכות. זה היה צריך להשתנות ובגלל זה ביצענו שלושה חילופים”. האיש על הקווים באנפילד הטיב להסביר: “כשאתה מוציא שלושה שחקנים ביחד, גם שמונה האחרים מבינים שמשהו אחר צריך לקרות מעכשיו”.

שחקני ליברפול (רויטרס)שחקני ליברפול (רויטרס)

מי שמוביל את ליברפול להצלחה ציין כי מבחינתו המפגש מול האחרונה הוא גמר ראשון מבין שלושה, כשהוא כמובן מתייחס לשתי המשימות הבאות שלו ושל חניכיו – גומלין שמינית גמר הצ’מפיונס נגד פ.ס.ז’ וגמר גביע הליגה מול ניוקאסל: “אני מקווה שנשחק טוב יותר בשני הגמרים הבאים, אנחנו צריכים לעלות שלב אחד מבחינת האינטנסיביות כדי שיהיה לנו סיכוי”.

דרווין נונייס היה זה שהשווה את התוצאה, בעוד מוחמד סלאח שוב הצטיין עם צמד פנדלים מדויק שהכריע והעניק שלוש נקודות. אלא שדווקא רגע אחר של המצרי נכנס למרכז העניינים עם סיום ההתמודדות. בדקה ה-89, ליברפול ביצעה את החילוף השישי שלה במשחק, לכאורה השתמשה בחילוף אחד יותר מהמותר.

מוחמד סלאח כובש את הפנדל (רויטרס)מוחמד סלאח כובש את הפנדל (רויטרס)

על פי חלק מהקהל באצטדיון, סלאח ניסה למנוע את החילוף הזה מתוך חשש למעשה לא חוקי והשלכותיו – הורדת נקודות וכדומה. אולם מה שמספר 11 באדום לא ידע, הוא שיאן בדנארק, בלם האורחת, הוחלף בעקבות פגיעת ראש ובעצם נספר כחילוף נוסף לחמישה אצל היריבה בהתאם לפרוטוקול. מכאן, לפי חוקי הליגה, גם הקבוצה השנייה מקבלת חילוף נוסף. מי שהסביר זאת לכוכב הוא השופט.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */