יום שלישי, 23.12.2025 שעה 12:26

אדידס משיקה נעליים בשלל צבעי הסמבה למונדיאל

החברה משיקה קולקציות מיוחדות לקראת המונדיאל שייערך בקיץ בברזיל. מאור בוזגלו וברק בדש הם הנציגים הישראלים של החברה לצד בנזמה ורובן

|
בוזגלו ובדש, הנציגים של אדידס בישראל
בוזגלו ובדש, הנציגים של אדידס בישראל

ענקית הספורט אדידס בחרה השבוע להשיק עוד סנונית בדרך לחגיגה הגדולה ההולכת וקרבה אי שם בתחילת חודש יוני גביע העולם בברזיל. כאמור חגיגת ה- SAMBA PACK החלה בחודש נובמבר עם השקתם של נעלי הכדורגל בצבעי הסמבה הצבעוניים.

בחברה בחרו לתת את הדגם המוביל adizero f-50 בגוון ה-solar slime לשני המאומצים שבשבילם השבוע האחרון היה מיוחד מאוד. מצד אחד מאור בוזגלו, קשר הפועל ב"ש שהבקיע סומבררו אדיר מול מ.ס אשדוד, ומן הצד השני, ברק בדש חלוצה החדש של מכבי ת"א.

 adizero f-50 היא נעל הכדורגל המובילה בעולם, הן במשקלה (150 גרם) והן בנתונים שלה על המגרש. ממשרדי החברה בישראל נמסר ששחקני הכדורגל עוד יופתעו ממשקלה בעתיד הקרוב. 

בוזגלו ובדש. יככבו לצד בנזמה ורובן (ONE)
בוזגלו ובדש. יככבו לצד בנזמה ורובן
 

מאור בוזגלו וברק בדש יהיו האייקונים של הנעל בשבועות הקרובים בשוק המקומי.

כאשר בעולם יככבו גם אלסנדרו מטארי האיטלקי, אריאן רובן ההולנדי וקארים בנזמה הצרפתי.

בוזגלו עצמו סיפר על הנעל החדשה שקיבל: "ללא ספק המשקל שלה זה מה שמאוד תפס אותי יחד עם התחושה שהנעל היא חלק מהרגל. בדש הוסיף: "ב-F50 יש נוחות של פגשתי לפני כן בנעל. גם איכותיות וגם יפה. לא צריך יותר מזה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */