מערכת ONE
|

שחקני ונטספילס חוגגים. יפגשו את חיפה?
מכבי חיפה והפועל תל אביב יכולות להירגע. שתי הקבוצות קיבלו היום (שישי) הגרלות נוחות בסיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית, בהנחה כמובן שהן יגיעו לשלב הבא. המשחקים יתקיימו ב-1 באוגוסט והגומלין ב-8 באוגוסט. חיפה (אם תעפיל), הפועל ור"ג יפתחו את הסיבוב הבא במשחקי חוץ.
האדומים כבר עשו צעד ענק לעבר העפלה כאשר ניצחו 1:4 את ברואה בבולגריה. הקבוצה של רן בן שמעון הוגרלה לפגוש את המנצחת בין לבאדיה טאלין האסטונית לבין פאנדורי הרומנית, המשחק הראשון שהתקיים באסטוניה הסתיים ב-0:0.
חיפה שניצחה 0:2 את חזאר לנקאראן בסיבוב המוקדמות השני, תקווה לגמור את הסיפור במשחק הגומלין באזרבייג'אן ואז תתפנה לחשוב על היריבה הבאה: המנצחת במפגש בין ונטספילס מלטביה לז'נס אש מלוקסמבורג. המשחק הראשון שנערך בלטביה הסתיים ב-0:1 לוונטספילס.
מחזיקת הגביע מהעונה שעברה, הפועל ר"ג שנכנסה אוטומטית לסיבוב השלישי, קיבלה הגרלה לא פשוטה בדמותה של אסטוריל מפורטוגל שסיימה חמישית בעונה שעברה בליגה המקומית.
 |
| אוהדי ונטספילס. יכינו קבלת פנים חמה לירוקים |
|
| |
לוזון מול צפון אירים? נאתכו מול ראנדרס
סטנדרד ליאז' וגיא לוזון שניצחו 1:3 את ריקיאוויק מאיסלנד צפויים לעבור לשלב הבא שם יפגשו את המנצחת בין קסאנטי מיוון ללינפילד מצפון אירלנד. המשחק הראשון בין השתיים הסתיים ב-0:1 לצפון אירים ביוון.
אנותרוסיס פאמוגסטה בשורותיה משחקים רוברטו קולאוטי, משה אוחיון, גונסאלו גארסיה, סאבו פאביצ'ביץ' ועמית בן שושן (ניצחו 0:3 את גפלה) יפגשו בסיבוב הבא את קראבאח מאזרבייג'אן או את פיאסטגלי ביצה מפולין (1:2 לאזרים במשחק הראשון).
 |
| גארסיה ואוחיון חוגגים. הגרלה נוחה |
|
| |
ביברס נאתכו שכבש ב-2:3 על יאגודינה מסרביה יפגוש עם קאזאן (עם תעפיל) את ראנדרס מדנמרק.