יום שישי, 12.12.2025 שעה 06:52
ליגת העל Winner 25-26
3212-3213הפועל ב"ש1
2716-3313בית"ר ירושלים2
2714-2913מכבי ת"א3
2229-2813מכבי נתניה4
2116-2413הפועל ת"א5
1914-2213מכבי חיפה6
1824-2213מ.ס אשדוד7
1717-1513בני סכנין8
1431-1413עירוני טבריה9
1323-1713הפועל פ"ת10
1218-1413עירוני ק"ש11
1224-1913הפועל חיפה12
820-1113הפועל ירושלים13
432-1013מכבי בני ריינה14

דור מלול ואופק ביטון יחזרו להרכב הפועל חיפה

גל אראל מתכנן שינויים לקראת בני ריינה מחר (19:30), כשהקפטן יפתח. גם קשר הרכש ישוב ל-11, כמו גם אורן ביטון ופרבר. רותם חטואל ימתין על הספסל

|
אופק ביטון (שחר גרוס)
אופק ביטון (שחר גרוס)

כאשר היא נקודה אחת פחות מהמקום השישי, הפועל חיפה תנסה מחר במשחק החוץ מול בני ריינה לזכות בשלוש נקודות ולהתקדם במעלה הטבלה. מדובר במשחק שהמאמן גל אראל התקשה להתכונן אליו בעיקר בשל העובדה שאף אחד לא ממש מכיר את שיטת המשחק של מאמן היריבה החדש אדהם האדיה.

אראל, לפחות מבחינתו, מנסה לעשות את כל ההתאמות הדרושות על מנת להציב את ההרכב החזק שיעמוד לרשותו, כשהוא מתכנן מספר שינויים בהרכב לעומת ההרכב שפתח מול עירוני קריית שמונה.

הקפטן דור מלול יחזור לעמדת המגן הימני על חשבון תמיר ארבל. אורן ביטון יפתח כמגן שמאלי במקום סאנה גומס ואופק ביטון ישוב ל-11 במקום לארי אנגולו.

דור מלול. יחזור להרכב (עמרי שטיין)דור מלול. יחזור להרכב (עמרי שטיין)

שינוי נוסף ורביעי שמתכנן אראל הוא להכניס את יונתן פרבר במקומו של הזר רג'יס אנדו, שכמו לארי אנגולו, רחוקים עד כה מלספק את הסחורה שמצפים מהם. חלוץ הרכש רותם חטואל שהגיע ללא כושר משחק והיה צריך להשלים פערים לאורך התקופה האחרונה יחכה להזדמנות שלו מהספסל. 

בנוסף, המועדון הודיע שהכין צעיף ייחודי – צעיף “ושבו בנים לגבולם” וימכרו אותו, זאת לרגל השבוע המשמח והמרגש וההיסטורי, כשהשחקנים יעלו עם הצעיף למגרש. בהודעה נכתב: “המועדון ליווה את משפחותיהם של החטופים רומי גונן, עדי אלכסנדר ואלון אהל לאורך השנתיים האחרונות במגוון פעילויות, טקסים וקשר אישי עם בני המשפחה”.

הבעלים יואב כץ: “שבוע מאושר למדינת ישראל עם חזרת החטופים בו נסגר מעגל שנתיים בדיוק לאחר אירועי שבעה באוקטובר. אנו במועדון נמשיך לחבק את משפחות החטופים ששרדו את שבי החמאס עימם יש לנו היכרות אישית לדוגמת משפחת אלכסנדר עימה אני נמצא בקשרי עבודה. מייחלים לימים שקטים ולהשבת כל גופות החללים”.

יונתן פרבר ואניס פורת עיאש עם הצעיף (באדיבות המועדון)יונתן פרבר ואניס פורת עיאש עם הצעיף (באדיבות המועדון)

ההרכב המשוער: ניב אנטמן, דור מלול, ברונו רמירז, ג'ורג' דיבה, אורן ביטון, נאור סבג, אופק ביטון, רוי נאווי, יונתן פרבר, ג'בון איסט ורועי זיקרי. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */