יום שלישי, 06.01.2026 שעה 13:45

הופמייסטר חתם רשמית בקורונה קיילצה הפולנית

ליגיונר חדש. רשמית: שחקן הנבחרת הצעירה בן ה-22 ששותף באליפות אירופה עוזב את עירוני קריית שמונה אחרי שתי קדנציות ומגיע לתחנה נוספת באירופה

|
יואב הופמייסטר עם אדם קידן וגלעד קצב (פרטי)
יואב הופמייסטר עם אדם קידן וגלעד קצב (פרטי)

יואב הופמייסטר עובר לליגה הפולנית. שחקן הנבחרת הצעירה וקריית שמונה חתם היום (שלישי) רשמית בקורונה קיילצה מהליגה הפולנית הבכירה והוצג במועדון, שמהווה עבורו תחנה שנייה באירופה אחרי שחתם בעבר בלאסק לינץ (לא שיחק אצלה והושאל לק”ש).

הקשר הצעיר ערך בעונה שעברה 27 הופעות בעירוני קריית שמונה אותה הוא עוזב אחרי שתי קדנציות. הוא שיחק גם במכבי פתח תקווה והפועל תל אביב, כאשר החל את הקריירה שלו במכבי תל אביב.

בסך הכל יש להופמייסטר 64 משחקים בליגת העל בקבוצותיו השונות. הוא כמובן לקח חלק באליפות אירופה עם הנבחרת הצעירה, שם הגיע עד לחצי הגמר ונעצר יחד עם חבריו מול נבחרת אנגליה החזקה. הוא שותף בשלושה מהמשחקים בטורניר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */