יום רביעי, 14.01.2026 שעה 08:50
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

אימון מלא לאבוטבול, אבוקסיס: עוד לא עשינו כלום

קשר הפועל ת"א התאמן לראשונה מזה זמן רב, אך סובל מדלקת בברך. המאמן לא מתרשם מהמקום הראשון לקראת אשדוד ביום שני: "רעב - מילת מפתח"

|
יוסי אבוקסיס באימון הפועל ת
יוסי אבוקסיס באימון הפועל ת"א, היום (חגי ניזרי)

לאחר שהנהלת הפועל תל אביב סיכמה עם הנהלת מ.ס. אשדוד לגבי מחיר אחיד של 50 ש"ח לכרטיסים למשחק מול אשדוד, המשיכה הקבוצה להתאמן לפני המפגש ביום שני.

המאמן יוסי אבוקסיס התייחס למשחק: "אתם קוראים לזה משחק עונה, אבל אנחנו קוראים לזה משחק חשוב מאוד. מבחינתנו כל המשחקים האחרונים היו משחקי עונה, אם זה הדרבי ואם זה קריית שמונה או באר שבע".

"בשלב הזה של העונה, כל משחק הוא בעל חשיבות גדולה. נצטרך לבוא דרוכים מאוד למשחק הזה, וזה מה שאנחנו עושים", המשיך אבוקסיס.

"אין פייבוריטית במשחק הזה", המשיך המאמן. "אשדוד היא קבוצה חזקה מאוד, ביתית מאוד, ונעשית שם עבודה יוצאת מן הכלל של יוסי מזרחי. כמובן שאם ננצח אז זה יוסיף לנו הרבה כוח להמשך, אבל גם אם ננצח שום דבר לא גמור וסגור".

אבוקסיס: נצטרך לבוא דרוכים

בהתייחס לשאלה אם הוא חושש מיהירות בקרב חניכיו ענה המאמן: "לא. יש פה שחקנים מנוסים ושחקנים שהיו כבר במעמדים האלו. נצטרך כמובן גם לעבוד עם השחקנים על איך להגיע בשיא הרעב למשחק הזה".

עומר דמארי. חזר להתאמן (חגי ניזרי)
עומר דמארי. חזר להתאמן (חגי ניזרי)
 

"תמיד אני מזכיר לשחקנים שלי ששחקנים באירופה מהקבוצות הכי גדולות שעשו כבר הכל, תמיד מגיעים רעבים", ציין המאמן. "זאת מילת המפתח שלנו - רעב. אנחנו רק בשליש העונה, לא עשינו שום דבר עד עכשיו ולכן אין לנו סיבה להיות יהירים".

אלירן דנין מתקל את טל בן חיים (חגי ניזרי)
אלירן דנין מתקל את טל בן חיים (חגי ניזרי)
 

המאמן כינס את שחקניו לפני האימון ואמר להם: "אני מבקש מכם להעלות הילוך באימונים. המשחק מתקרב ואני רוצה לראות רמה גבוהה של כדורגל בלי איבודי כדור שטותיים". בגזרת הפצועים, אלרואי כהן שמתאושש מקרע חלקי בשריר הירך האחורי צפוי לחזור לאימונים מלאים בעוד כשבוע. שי אבוטבול שמחלים משבר בפיקת הברך ערך לראשונה מזה תקופה ארוכה אימון מלא. למרות הבשורה המעודדת הזו, התגלתה לקשר דלקת באזור הפציעה, שעלולה להפריע לו בחזרה למגרשים.

רועי גורדנה (חגי ניזרי)
רועי גורדנה באימון (חגי ניזרי)
 

לפי שעה הצטרפותו של אסי דומב לעמדת עוזר המאמן מתעכבת. דומב עדיין שייך להפועל כפר סבא מהליגה הלאומית, אותה אימן עד לא מזמן, ונראה כי רק לאחר סיום סאגת הרכישה של הקבוצה על ידי משפחת מויאל יקבלו החלטות סופיות בכפ"ס. כרגע משפחת מויאל נתקלת בקשיים ברכישת הקבוצה, ועתיד המועדון מהשרון לוט בערפל. אבוקסיס מצידו מעוניין בשחקן העבר שישמש כעוזרו ועל כן בהפועל ממתינים להתפתחויות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */