רותם רוזנסקי
|

האצטדיון החדש בנתניה. בקרוב נפתחבמכבי נתניה מאושרים אחרי שנודע לקבוצה שהיא תארח את הפועל תל אביב באצטדיון החדש שנבנה בעיר. המשחק ייערך ב-4 בנובמבר ובעיר נתניה יהיה מדובר ביום חג, אחרי שהקבוצה נדדה באצטדיון רמת גן ששימש לה בית חלופי.
במועדון ממתינים לרגע הגדול כבר מסוף אוגוסט, התאריך שבו היו אמורות להסתיים כל העבודות באצטדיון, אבל הדבר לא יצא לפועל ומועד הפתיחה נדחה שוב ושוב. האוהדים של נתניה זעמו אמנם, אבל למרות זאת פקדו את אצטדיון ר"ג אחרי שהגיעו בהסעות מסובסדות.
השחקנים לא אהבו אף הם את האצטדיון המנוכר ולא הסתירו זאת. מאז פתיחת העונה והדחיה הנוספת של פתיחת האצטדיון, עובדים מדי יום באצטדיון החדש כ-300 עובדים על מנת לדאוג שלא יירשם איחור נוסף ובלתי צפוי.
לדוגמא, העובדים החלו לבצע שזרוע בדשא והתקינו את כיסאות האצטדיון. החלק המסובך יותר יהיה ללא ספק קבלת רישיון העסק, עניין שאמור להיות סגור סופית רק סמוך למשחק מול האדומים. הצטרפנו אל ההכנות האחרונות באצטדיון החדש.
צפו באצטדיון החדש של מכבי נתניה
הקומפלס של מכבי נתניה ישתרע על שטח של 163 דונם, בעוד האיצטדיון עצמו משתרע על 82 דונם. בשלב הראשון ייפתח האצטדיון עם שני יציעים, מערבי ומזרחי, וכל אחד מהם יכיל 7,000 מושבים. שחקני נתניה ייהנו מחדרי הלבשה מפוארים, מחדרי ספא וטיפולים ומחדרי ישיבות. בשבוע וחצי הקרוב צפויים שחקני נתניה לעבור ולהתאמן בקומפלקס החדש הנקרא "בית מכבי נתניה".