יום שבת, 03.01.2026 שעה 11:01

אל' אירופה בסייף לנוער וקדטים תיערך בירושלים

הישג מרשים לאיגוד לאחר שנבחר לארח ב-2014 את התחרות בה ישתתפו למעלה מ-1200 ספורטאים. חבר האיגוד, שקלאר: "כבוד גדול לענף ולמדינה"

|
ולדימיר שקלאר. הישג מרשים לאיגוד הסייף
ולדימיר שקלאר. הישג מרשים לאיגוד הסייף

איגוד הסייף של ישראל יכול לרשום לעצמו הישג מרשים לאחר שזכה באירוח אליפות אירופה לקדטים ונוער ב-2014. באירוע יטלו חלק לא פחות מ-1200 ספורטאים וספורטאיות באחת התחרויות הגדולות שנערכו בארץ במסגרת הענף.

במהלך אליפות אירופה הנערכת בימים אלה, נערך במקביל קונגרס אירופי בו ייצג את ישראל ד"ר ולדימיר שקלאר חבר הנהלת האיגוד. שקלאר פעל בקרב חברי האיגוד האירופאי, וביניהם אלישר אומסמנוב, יו"ר האיגוד הבינלאומי ומי שהוא אחד מבעלי ארסנל ובעל השפעה רבה.

אוסמנוב נעתר לבקשת שקלאר שנמצא איתו ביחסים טובים ולחץ אף הוא על נציגים אחרים ולבסוף נפלה ההחלטה. איטליה, מי שהתחרתה בישראל על האירוח, הודיעה כי היא מוותרת מה שסלל את דרכה של האליפות לירושלים.  

שקלאר אמר לאחר קבלת ההחלטה: "אני שמח שאירוע בסדר גודל כזה ייערך בבירת ישראל. נעשה הכל בצוותא עם עיריית ירושלים בכדי שהתחרות תהיה ברמה הגבוהה ביותר שאנחנו יכולים להכין.אני מאמין שכל אירופה תראה כי בישראל יכולים לערוך אירועי ספורט בסדר גודל שכזה, ובהצלחה. מדובר בכבוד גדול לענף ולמדינה".

חתואל (ONE)
מאור חתואל. אליפות שיכולה לדחוף קדימה את ענף הסייף
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */