יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:59
ליגה לאומית 25-26
3922-4318מכבי פ"ת1
3218-2818מכבי הרצליה2
2920-2118הפועל כפ"ס3
2722-2618מ.ס כפר קאסם4
2620-2518הפועל ראשל"צ5
2623-2618הפועל ר"ג6
2529-2818הפועל כפר שלם7
2423-2518מ.ס קריית ים8
2427-2418עירוני מודיעין9
2425-1918הפועל רעננה10
2221-2118הפועל עכו11
1926-1818בני יהודה12
1836-2818מכבי יפו13
1831-1818הפועל עפולה14
1726-2218הפועל נוף הגליל15
1623-2018הפועל חדרה16

התקווה של הפועל י-ם: הכירו את הבלם אור מיוסט

הדבר הבא של האדומים מהבירה גדל בבית"ר ובגיל 15 עבר את הכביש: "חולם להפוך לשחקן מוביל". סוכנו עובד קראוס: "יש לי תוכניות גדולות לגביו"

|
אור מיוסט עם הכדור. שחקן העתיד של הפועל ירושלים
אור מיוסט עם הכדור. שחקן העתיד של הפועל ירושלים

מי שעוד לא שמע את השם אור מיוסט - הגיע הזמן שיכיר. מיוסט בן ה-19 הוא בלמה הצעיר והמוכשר של קבוצת הנוער של הפועל ירושלים, שנחשב לכוכב הבא של המועדון, ובעונה הבאה כבר נראה אותו משחק בשורות הקבוצה הבוגרת, שעלתה העונה לליגה הלאומית.

מיוסט, שגדל וחי בירושלים, הגיע לצד האדום של העיר לפני ארבע שנים, כשהיה בן 15, היישר מבית"ר ותוך זמן קצר סומן כאחד מהכישרונות המבטיחים של המועדון. לאחר שנה, המועדון הבית"רי רצה להשיב אותו לחיקו, אולם האדומים סירבו בכל תוקף לותר על הבלם שהוגדר "כבלם הירושלמי הבא".

העונה שיחק הבלם בקבוצת הנוער של הפועל אך התאמן מדי פעם עם קבוצת הבוגרים ואף שולב בשלושת המשחקים האחרונים שלה, לאחר שהרשים את המאמן לופא קדוש. בסביבתו של מיוסט טוענים כי הוא מהיר, חכם, קורא נכון את המשחק ובעל סגנון משחק אלגנטי ומיוחד. יש אפילו שמנבאים לו עתיד באירופה, וגורסים כי דרכו תהיה דומה לזו של הבלם רמי גרשון שיצא לבלגיה לאחר ששיחק רק בליגה השלישית, במדי ראשון לציון.

רגע לפני שהבלם הצעיר מתחיל להתאמן קשה עם קבוצת הבוגרים לקראת העונה הבאה בליגת המשנה הוא התפנה מיומו בצה"ל כדי לספר על עצמו, על השנה שחלפה ועל שאיפותיו לעתיד. "השנה שיחקתי עם הנוער אבל התאמנתי גם קצת עם הבוגרים ואפילו קיבלתי דקות במשחקים האחרונים של הקבוצה, ואני מאוד שמח על כך. אני חושב שמאוד התקדמתי במשך השנה בזכות ההזדמנות להשתתף בבוגרים", סיפר מיוסט על השנה שחלפה.

שחקני הפועל י-ם בתמונה קבוצתית. מיוסט הימני ביותר בשורה האמצעית
שחקני הפועל י-ם בתמונה קבוצתית. מיוסט הימני ביותר בשורה האמצעית
 

“בסך הכל אני מרוצה מעצמי כי עמדתי במטרות שהצבתי לעצמי בתחילת השנה. קיוויתי להיכנס לקבוצה הבוגרת ושיכירו אותי שם וזה מה שקרה. גם רציתי לשפר את יכולת המשחק שלי ואני חושב שמאד התקדמתי", הוסיף הבלם הירושלמי.

כשנשאל אם הציפיות הרבות ממנו לקראת העונה הבאה מלחיצות אותו ענה: “זה רק יכול להחמיא לי שאני נמצא במצב כזה. אם אני אקבל את ההזדמנות, אוכל גם להוכיח את עצמי. אני יותר מאושר ומתרגש מאשר נלחץ".

אור מיוסט בפעולה הגנתית.
מיוסט בפעולה הגנתית.. "אם תהיה לי האופציה לצאת לקבוצה יותר גדולה, אשמח"
 

לגבי שאיפותיו לעתיד של הבלם הצעיר, המעריץ את פיקה וחולם להיות כמו שמעון גרשון בימי הזוהר שלו, אמר: "אני חולם להפוך לשחק מוביל בהפועל ירושלים ואח"כ להתקדם כמה שאפשר. הפועל זה כמו בית, תמיד כיף להיות במועדון הזה, אבל אם תהיה לי האופציה לצאת לקבוצה קצת יותר גדולה אני אשמח".

סוכנו של הבלם המבטיח, עובד קראוס, הוסיף: “אני יכול בשלוש מילים לתאר את אור: 'ילד טוב ירושלים'. אור הוא אחד הבלמים המוכשרים ביותר ומעבר לזה הוא אישיות יוצאת מן הכלל. כל מאמן יהיה שמח לעבוד איתו. יש לי תוכניות גדולות לגביו אבל קודם כל הוא צריך לעשות את צעדיו הראשונים העונה בבוגרים. הפועל ירושלים היא במה טובה בשבילו כדי לעשות את הצעדים האלו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */