יום חמישי, 15.01.2026 שעה 11:34

מדלית כסף לדניאל פרנקל בתחרות בסלובקיה

הקופצת לגובה ממשיכה לקטוף מדליות וסיימה במקום השני עם 1.88 מטרים. פרנקל: "היתה עונה מעולה, רכשתי ניסיון ונשאר בי רעב לעונה הבאה"

|
דניאל פרנקל. ממשיכה להצליח בחו
דניאל פרנקל. ממשיכה להצליח בחו"ל (GettyImages)

הקופצת לגובה, דניאל פרנקל, ממשיכה לקצור הישגים ברחבי העולם והערב (ראשון) זכתה במדלית הכסף בתחרות Athletic Bridge בסלובקיה לאחר שקפצה לגובה של 1.88 מטרים, ארבעה סנטימטרים פחות משיאה הלאומי שקבעה באליפות אירופה האחרונה.

לאחר התחרות אמרה פרנקל ל-ONE: "היתה עונה מעולה. רכשתי ניסיון טוב בחו"ל, אך נשאר לי רעב לעונה הבאה", בנוסף פירגנה פרנקל לשותפה לאימונים אצל אנטולי שפרן, דימה קרויטר: "אני גאה באלוף האולימפי החדש שלנו". 

פרנקל פתחה את התחרות בגובה של 1.75 מטרים אותו עברה בניסיון ראשון ללא בעיה ולאחר מכן עברה גם 1.80 מטרים בקפיצה הראשונה. היא חלפה מעל גובה של 1.84 מטרים בניסיון שני ולאחר שעברה 1.88 מטרים בניסיון ראשון עלתה למקום הראשון בתחרות.

בשלב זה נותרו רק שלוש קופצות בתחרות והרף הוגבה לגובה של 1.92 מטרים השווה לשיא הלאומי של פרנקל. בגובה זה נכשלה פרנקל שלוש פעמים ומכיוון שאנה סימיץ' עברה אותו בניסיון אחרון היא עקפה את הישראלית וזכתה במדלית הזהב.

הישגה של פרנקל מצטרף למדלית הארד בה זכתה לאחרונה בתחרות הגרנד פרי בשבדיה עם תוצאה זהה לזו שקבעה בסלובקיה וכמובן לאליפות אירופה המצויינת בברצלונה בה העפילה לגמר עם שלב מוקדמות מושלם בו עברה 1.92 מטרים ללא פסילה אחת.

דניאל פרנקל. עברה 1.88 מטרים בניסיון ראשון (עופר ביידה)
דניאל פרנקל. עברה 1.88 מטרים בניסיון ראשון (עופר ביידה)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */