יום שבת, 27.12.2025 שעה 05:24

מאמצת חדשה לצוברי - חברת השילוח "אוריין"

רוח גבית למדליסט האולימפי לקראת המאבק על הכרטיס ללונדון - חברת "אוריין" תתמוך כלכלית בגולש מדי חודש. צוברי: "אוכל להתרכז בשקט הנדרש בשייט"

|
שחר צוברי. ספונסר חדש למדליסט האולימפי (ONE)
שחר צוברי. ספונסר חדש למדליסט האולימפי (ONE)

חברת "אוריין", העוסקת בתחום השילוח הבינלאומי והלוגיסטיקה בישראל, חתמה על הסכם אימוץ עם הגולש האולימפי, בעל מדליית הארד מאולימפיאדת בייג'ין ואלוף אירופה בשנת 2009.

במסגרת ההסכם, חברת "אוריין" תתמוך כלכלית בשחר מדי חודש ותעניק לו בונוסים על הצלחות בתחרויות, על מנת שיוכל לקיים שגרת אימונים מקצועית ומלאה לקראת השתתפותו באולימפיאדת לונדון 2012. תוקף ההסכם הינו עד לאחר האולימפיאדה הקרובה.

חוזה האימוץ מגיע בזמן טוב מבחינת צוברי, לאחר שאת הנסיעה האחרונה לאליפות העולם בלונדון מימן מכיסו הפרטי, מה שבוודאי לא הוסיף לו שקט.

כעת, יכול הגולש להתכונן בשקט לקרב החשוב בקריירה שלו – העפלה לאולימפיאדת לונדון.

כבר בשני בערב ייקח שחר צוברי חלק באירוע של חברת אוריין למען ילדי איל"ן אשר ייערך בנמל תל אביב.

צוברי עם השמפניה (אלעד ירקון)
שחר צוברי. תמיכה כלכלית מדי חודש ובונוסים על הישגים בתחרויות (אלעד ירקון)

"מבחינתנו זו היא זכות גדולה לתמוך בספורטאי כמו שחר צוברי והמשך ישיר למסורת וחזון החברה, שבמרכזו עומד הרצון לקרב בין הספורט לקהילת העסקים", אומר יריב פוזנר, סמנכ"ל שיווק ומכירות של אוריין.

שחר צוברי נשמע נרגש מההסכם ואמר: "אני מאוד שמח על החיבור עם אוריין ומאמין שהוא יהיה לטווח ארוך. כעת אוכל להתרכז בשקט הנדרש ועם כל האנרגיות שיש לי במה שהכי חשוב, בשייט".

צוברי (אלעד ירקון)
צוברי. כעת יוכל להתרכז אך ורק בשייט (אלעד ירקון)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */