יניב יוסיף אור
|

אוהדי נתניה מפגינים היום (אלעד ירקון)
אוהדי מכבי נתניה התאספו הערב (רביעי) במתחם העיריה כדי למחות נגד התנהלותו של הבעלים דניאל יאמר. האוהדים קיוו וציפו שראש העיר, מרים פיירברג, תהיה נוכחת גם היא במפגן אך לצערם היא לא נכחה בבניין העיריה כמו גם מחזיק תיק הספורט ודובר העיריה שלא נכחו.
למרות המצב הקשה של הקבוצה הגיעו רק כמאה אוהדים כדי למחות וביום כזה ובתקופה כזאת ראשי האוהדים הנתנייתים ציפו לכמות רבה יותר של קהל.
אחד מנציגי האוהדים ברק אבינועם התייחס למצב הקבוצה כשלא הסתיר את אכזבתו הרבה מיאמר: “ביום כזה האכזבה מיאמר גדולה מתמיד. פתאום, אחרי שלוש שנים, הוא החליט לזרוק אותנו, לסגור את הבית ולזרוק את המפתח. קיווינו שזה יהיה אחרת".
"כולם רואים היום שמכבי נתניה היא לא יותר מקבוצת נוער מחוזקת עם שניים שלושה שחקנים, ככה לא נשרוד בליגה. אנחנו לא מתכוונים לעבור על זה לסדר היום. אנחנו מרגישים שיאמר בגד בנו, היום באנו לבקש מפיירברג למצוא רוכש אחר כפי שהיא מצאה בזמנו את יאמר כדי שיציל את הקבוצה".
אוהדי נתניה נגד יאמר
"אנחנו מוכנים לכל מצב שבו יבוא מישהו שישקיע בקבוצה כסף שתוכל להתמודד בליגת העל כמו שמגיע לה. אין לנו למה לצפות מהעונה הזאת ועוד יותר אין לנו ראש למשחק מחר - אבל בכל זאת נגיע כדי לתמוך בשחקנים".
שני אוהדים נוספים, עודד אנג'ל ודורון בר לב התייחסו גם כן למצב והוסיפו: “כמות המנויים של מכבי נתניה בשלב כזה של הפגרה אומרת הכל, הכעס על יאמר הוא גדול כי הוא לא השקיע נכון את הכסף, שגיאת ניהול גדולה בעונה האחרונה. עכשיו אנחנו מצפים שיגיע משקיע חדש וייקח את הקבוצה הזאת על הכתפיים".
 |
| אוהד נתניה בהפגנה היום (אלעד ירקון) |
|
"בפירוש אנו לא רואים עתיד חיובי לקבוצה. מקום 14 יספק אותנו במצב של היום. אולי לא היינו צריכים להירשם לאירופה כך היינו חוסכים מעט כסף".
על מספר האוהדים המועט שהגיע למפגן אמרו השניים: “באמת זה מאוד מצער שלא הגיעו הערב יותר אוהדים, זה די מאכזב אבל כנראה שהקהל שלנו פסיבי בימים כאלה".
 |
| אוהד תולה כרזות היום (אלעד ירקון) |
|
אוהדי הקבוצה המאוכזבים מצפים לפגוש ביום ראשון את ראש העיר כדי לקדם עניינים בדבר הצלת הקבוצה ומציאת משקיע חדש.