יום שבת, 27.12.2025 שעה 05:29
ליגה לאומית 25-26
3519-3716מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2421-2516מ.ס כפר קאסם5
2424-2616הפועל כפר שלם6
2221-2316הפועל ר"ג7
2221-2316מ.ס קריית ים8
2119-2016הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1521-1916הפועל חדרה13
1535-2716מכבי יפו14
1526-1516בני יהודה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

מעוז סמיה: נמשיך להיאבק עד הסוף על העליה

לאומית: כפ"ס תתארח הערב ב-18:00 בהרצליה במטרה להמשיך להתקרב למקום ה-6. רמי לוי: "כל משחק, כמו גמר גביע". ב-15:00: קרית-אתא - רמה"ש

|
מעוז סמיה. עדיין חולם על עליה (אלעד ירקון)
מעוז סמיה. עדיין חולם על עליה (אלעד ירקון)

היום (שני) יערכו שני משחקים שיסגרו את המחזור ה-24 בליגה הלאומית. במשחק המוקדם (15:00) תארח מ.ע קרית אתא את עירוני ניר רמת השרון ואילו במשחק המרכזי של היום יפגשו שתי היורדות מליגת העל בעונה החולפת כשמכבי הרצליה תארח ב-18:00 באיצטדיונה הביתי את הפועל כפ"ס לדרבי השרון.

בהרצליה קיימת דריכות רבה לקראת המשחק מול השכנה מהשרון, הפועל כפ"ס. ניצחון של הרצליה יכול להעלות אותה למקום ה-10 לאחר תקופה ארוכה שהקבוצה נמצאת במקום הלפני אחרון בליגה שמוביל למבחנים כנגד הירידה. הרצליה, שנמצאת בתקופה האחרונה במומנטום חיובי, נעצרה במחזור האחרון לאחר שנוצחה 3:0 ע"י אחי נצרת.

הכחולים צהובים היו קונים תוצאה דומה לתוצאה שהשיגו בסיבוב הקודם מולכפ"ס אז ניצחו 1:3.

לרשותו של מאמן הקבוצה רמי לוי יעמדו כל השחקנים. המאמן אמר: "כל משחק מבחינתנו הוא חשוב, השחקנים יודעים את זה, כל משחק מעכשיו הוא כמו גמר גביע, לא נשארו הרבה משחקים. כל משחק הוא כמו שעון חול שאוזל, אין לנו הזדמנות שניה".

"למשחק תהיה בהחלט השפעה להמשך הליגה. אני חושב שהשחקנים מודעים למצב הקבוצה. מועדון כמו מכבי הרצליה לא נמצא במקום הראוי לו וזה תלוי בשחקנים".

רמי לוי. רוצה להמשיך במומנטום (אלעד ירקון)
רמי לוי. רוצה להמשיך במומנטום (אלעד ירקון)

מן הצד השני, מאמן כפ"ס סלובודאן דראפיץ' דאג להוריד את חניכיו לקרקע מיד לאחר הניצחון הדרמטי על הפועל פ"ת שהעלה את הקבוצה לשלב רבע גמר גביע המדינה.

בכפ"ס קיבלו בסיפוק את תוצאות הגרלת רבע גמר הגביע שתביא לכך שהאלופה ומחזיקת הגביע בית"ר ירושלים תגיע למשחק בכפ"ס. בקבוצה יודעים שהסיכויים לנצח את הדאבליסטית לא גבוהים אך לא מתכוונים להרים ידיים מראש בכל הנוגע לגביע המדינה.

הירוקים נמצאים גם הם במומנטום חיובי אך כדי להמשיך אותו וכדי להמשיך לחלום על עליה לליגת העל יהיו חייבים השחקנים של דראפיץ' לנצח בהרצליה משימה שללא כל ספק תהיה לא קלה בכלל.

סלובודאן דראפיץ´. רוצה להמשיך לנצח (עדי בן ברון)
סלובודאן דראפיץ´. העליה עדיין אפשרית

כובש שער הניצחון מול הפועל פ"ת מעוז סמיה אמר ל-ONE לקראת המשחק: ”ירדנו לקרקע מהר מאוד, הראש שלנו תמיד היה ותמיד יהיה בליגה. אני בטוח שיהיה משחק קשה, הרצליה קבוצה מצוינת, יש להם שחקנים טובים. מצד שני אם נמשיך ביכולת שלנו אני בטוח שננצח. כולם השקיעו מאמצים אדירים בשבוע הזה נתנו את מה שאנחנו יודעים. אנחנו מגיעים הכי מוכנים שאפשר".

על הגרלת הגביע ועל המפגש הצפוי עם בית"ר אמר: “יש לנו עוד מספיק משחקים עד בית"ר. אנחנו לא מתרכזים בזה. אם ננצח, אנחנו מתקרבים ל-2 נקודות מהמקום השישי והליגה עוד ארוכה. נמשיך להיאבק עד הסוף על העליה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */