בעוד יומיים תצא מכבי תל-אביב למיני מחנה אימונים בגרמניה הכולל שני משחקי אימון מול קבוצת פרנקפורט המדורגת במקום החמישי בליגה הגרמנית.
במכבי מעוניינים להכניס את הקבוצה למסגרת, להישאר בכושר משחק ולהתגבש, אך אחת המטרות העיקריות של הנסיעה היא לתת דקות משחק למרכוס פייזר שצפוי לשוב לשורות הצהובים ממש בקרוב.
אחרי שחרורם של באטיסטה והאכזבה הגדולה מאלטון בראון במכבי תולים תקוות גדולות במרכוס פייזר ומקווים שיוכל לחזור במהרה ליכולת אותה הציג בתחילת העונה שעברה עד שנפצע בברכו במשחק מול אולימפיאקוס בינואר.
כזכור, פייזר עבר ניתוח לשחזור הרצועה ורק כעת הוא חוזר לכושר. במהלך הפגרה ערך השחקן אימונים פרטיים ואישיים עם עוזר המאמן אבי אבן ועם מאמן הכושר רגב פנאן. כל זאת בפיקוחו של הרופא המומחה שניתח אותו ד"ר אגר.
במכבי מרוצים מהתקדמותו ומספרים כי פייזר כבר עושה אימונים רגילים לכל דבר, כולל תנועה עם כדור. כבר היום או מחר יבדוק ד"ר אגר את פייזר וככל הנראה ייתן אישור לסנטר להתאמן אימונים מלאים לראשונה עם חבריו הצהובים.
 |
| מרכוס פייזר. "אני כבר עושה הכל" (עדי בן ברון) |
|
מרכוס פייזר אמר ל-ONE: "אני תמיד עובד קשה, גם בפגרה, אני מרגיש שאני מתקדם, אני כבר עושה הכל כולל מגע עם כדור ומה שהרופא יגיד לי אני אעשה".
"אנשים מסביב אומרים לי שאולי אחזור נגד אולימפיאקוס, אבל לי לא אמרו עדיין כלום. אני צריך עוד לראות רופא ולעבור בדיקות. אני רוצה לעשות את זה נכון ובריא. אני לא רוצה לעלות לשחק משחק אחד ושמשהו חס וחלילה יקרה. זה כבר קרה לי בקריירה, אני לא אעשה משהו טיפשי ולא אקח סיכון, אני מאוד מתגעגע לשחק אבל הכדורסל לא הולך לשום מקום וגם אני לא".
 |
| מרכוס פייזר. "אעשה רק מה שהרופא יגיד" (ניר בוקסנבאום) |
|
פייזר הוסיף: "אנחנו נוסעים לגרמניה לראות את מכבי ולא אותי, אני חלק מהקבוצה, אסע ואעשה את המיטב שלי. אני אקח כל צעד בזמנו, אני מרגיש טוב יותר, הייתי מרגיש כמובן יותר טוב אם לא הייתי נפצע, אבל זה משהו שקורה במסלול של החיים, היתה דרך ארוכה, היתה שנה ארוכה בשבילי ולמדתי הרבה".
"אני מחכה להתחלה החדשה. אני לא מפוקס לאולימפיאקוס, אלא על איך לעשות הכי טוב כדי לעזור לקבוצה, זה משחק גדול כי הם קבוצה חזקה שבאה לנסות לנצח אותנו בבית. אבל זה כמו כל משחק, אני לא חשוב יותר מדי אם אשחק או לא. אני אשמח לחגוג ניצחון בתום המשחק בין אם אשחק ובין אם לא".
 |
| דרוקר עם גרשון. עוזר המאמן: "הנסיעה היא הזדמנות לחזור למסגרת" (אמיר לוי) |
|
אני מתגעגע וחושב על כדורסל כל הזמן, כשאני רואה את החברים וכשאני רואה NBA בטלויזיה, לא להיות חלק מזה כל כך הרבה זמן זה בהחלט מדכא, אבל אני מנסה להפוך את זה לחיובי. יש לי הרבה זמן פנוי בתל-אביב ואני מנצל את זה לבנות את עצמי, הולך לחדר כושר ונח כמו שצריך", סיים ואמר פייזר.
שחקני מכבי בעונה שעברה, ניקולה וויצ'יץ', יותם הלפרין יגיעו יחד עם חבריהם להיכל נוקיה ב-8 לינואר ואחרי איבוד הגביע והיכולת בליגה המשחק הזה הוא סופר חשוב מבחינת המוראל של הצהובים.
 |
| יותם הלפרין. חוזר להיכל נוקיה (Gettyimages) |
|
היום (שישי) חזרה הקבוצה להתאמן לראשונה לאחר שלושת ימי החופש שקיבלו השחקנים אחרי ההפסד לנהריה בגביע וכאמור ביום ראשון בבוקר תצא הקבוצה לגרמניה.
עוזר המאמן, שרון דרוקר אמר ל-ONE על מחנה האימון: "הנסיעה היא הזדמנות טובה לחזור למסגרת, לנסות דברים והרכבים מסוימים וגם להיות יחד לשחק יחד ולהתגבש". המשחקים יערכו ביום ראשון ובשני בערב. מכבי תשוב כבר ביום שלישי בערב לישראל.