יום שלישי, 23.12.2025 שעה 11:13
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

האם אורן זריף יעזור למשה ביטון להחלים?

החלוץ פגש את המטפל בכוחות על טבעיים לפני הניתוח בכתפו. לירוי צעירי, הסובל מקרע בשריר הארבע ראשי, ייעדר מהמשחק מול בית"ר ירושלים בשבת

|
משה ביטון. פנה לכוחות העל טבעיים (ניר בוקסנבאום)
משה ביטון. פנה לכוחות העל טבעיים (ניר בוקסנבאום)

בני יהודה המשיכה היום (רביעי) את ההכנות לקראת המפגש ביום שבת מול הדאבליסטית בית"ר ירושלים בבלומפילד (19:30).

החלוץ, משה ביטון יעבור את הניתוח בכתפו ביום שישי, אך זה לא מנע ממנו לפגוש את המטפל בכוחות על טבעיים, אורן זריף לפני כן.

הזהובים מוכרחים להשיג ניצחון ביתי בשבת, הן בגלל מיקומם בטבלה והרצון להתרחק מהקו האדום והן בגלל זריקת הביטחון לה זקוקים השחקנים להמשך המשחקים בליגה.

כזכור, בשבוע שעבר נפגשו השתיים במסגרת גביע הטוטו ובני יהודה הציגה משחק מסודר ובהחלט הפתיעה את הבית"רים, שגם הם צופים לעצמם משחק לא קל, במיוחד גם אחרי הפסד להפועל ת"א (2:0).

כעת חניכיו של גיא לוזון מתכוונים לעבוד ביומיים הקרובים על תיקון טעויות מהמשחק האחרון נגד מכבי נתניה וממשחקים אחרים, עם דגש על חיזוק הדקות האחרונות של המשחק, מה שלאורך כל העונה עומד לרעתם, וכמובן חיזוק האמונה העצמית בכדי שהשחקנים יעלו למגרש עם אמונה חזקה לניצחון ובכך יוכלו להשיג את שלושת הנקודות מול בית"ר בבלומפילד.

גיא לוזון. מקווה שחניכיו יתקנו את הטעויות (עדי בן ברון)
גיא לוזון. מקווה שחניכיו יתקנו את הטעויות (עדי בן ברון)

האימון החל בחימום קל. לאחר מכן תירגלו השחקנים סגירות אלכסוניות בהגנה ובקישור, והנעת כדור. בנוסף סיום לשער מהאגפים ומשחקונים שבודקים מבחינת גיא לוזון את ההרכב האופציונאלי לשבת.

לאימון לא הגיע בלמה של הקבוצה, דין מורי, שזומן לנבחרת האולימפית. חשוב להוסיף שמורי קיבל תמיכה ועידוד רב מהשחקנים לקבוצה שאיחלו לו הרבה בהצלחה. ניצן אהרונוביץ' לא התאמן כי לא שוחרר מהצבא.

לירוי צעירי. ייעדר מהמשחק מול בית
לירוי צעירי. ייעדר מהמשחק מול בית"ר ירושלים (עמית מצפה)

הפציעה, או יותר נכון המכה הנוספת של בני יהודה היא זו של לירוי צעירי, שלא התאמן ולא התלבש לאימון וכמובן שלא יהיה כשיר לשבת, בגלל הקרע בשריר הארבע ראשי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */